Кралица Елизабет II направи щедро дарение за подпомагане на Украйна

...
Кралица Елизабет II направи щедро дарение за подпомагане на Украйна
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II направи щедро дарение за Украйна

Кралица Елизабет II направи обилно подаяние за подкрепяне на Украйна във военния спор. Комитетът за незабавни случаи при бедствия разкри, че 95-годишната кралица е изпратила средства за филантропични помощи на фона на рецесията в Украйна след началото на съветската военна офанзива.

Комитетът за незабавни случаи разгласява в Twitter:

„ Много благодарим на Нейно Величество Кралицата, че продължи да поддържа Комитета за незабавни случаи при бедствия и за това, че направи обилно подаяние след филантропичния апел за помощ на Украйна. "

Сумата за дарението обаче не беше разкрита. От Бъкингамския замък припомнят, че английският монарх всекидневно резервира неутралитет във връзка с политическите въпроси. Източникът от двореца разкри за „ Entertainment Tonight “:

„ Това е извънредно за кралското семейство, защото те нормално стоят отвън политиката и не дават парична поддръжка “.

Нейно Величество организира и седмичния си телефонен диалог с премиера Борис Джонсън и организира онлайн срещи с високопоставени дипломати.

Според прицн Чарлз, кралицата се усеща доста по-добре. Предвижда се тя да се яви в службата на Британската общественост в Уестминстърското абатство на 14 март. Елизабет II дружно с кралското семейство ще участва и на работа в памет на принц Филип, който умря предходната година на 99-годишна възраст.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР