Кръгът около бъдещия нов собственик на Челси се стеснява. В

...
Кръгът около бъдещия нов собственик на Челси се стеснява. В
Коментари Харесай

Развръзката за Челси е все по-близо

Кръгът към бъдещия нов притежател на Челси се стеснява. В четвъртък изтече срокът за възможните кандидат-купувачи да подадат окончателните си предложения за „ сините “. Три огромни имена останаха в наддаването за лондонския клуб – консорциумът, воден от Тод Боели (съсобственикът на ЛА Доджърс), милиардерът Стивън Палиука (собственик на Бостън Селтикс) и сър Мартин Броутън (бивш президент на Британските Авиолинии и Ливърпул).

Необходимо е Висшата лига да утвърди покупката сред някое от тези имена, развой, който съгласно основния изпълнителен шеф на лигата Ричард Мастърс може да отнеме към 10 дни. Той обаче увери, че в случай че е належащо да се направи по-бързо, това може да бъде реализирано за по-малко време.

В петък семейство Рикетс разгласи, че е отдръпнало офертата си за клуба, откакто се сблъска с реакцията на почитателите. Официалното изказване на групата гласеше: „ Групата Рикетс-Грифин-Гилбърт реши след деликатно обсъждане, да не подава дефинитивна оферта за Челси “. Новите притежатели на Челси също по този начин ще придобият доста портфолио от парцели към „ Стамфорд Бридж “ на стойност десетки милиони паунда поради наследството от Роман Абрамович в опитите му да преустрои земя покрай стадиона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР