Козирог – Скъпи Козирози, през август Вселената ще бъде на

...
Козирог – Скъпи Козирози, през август Вселената ще бъде на
Коментари Харесай

Козирози, август ще бъде нервен, но има начин да се справите с това

Козирог – Скъпи Козирози, през август Вселената ще бъде на ваша страна, подавайки ръка за помощ! Пригответе се да разширите хоризонта си по един или различен метод!

Август за Козирозите ще бъде месец, когато финансовите въпроси ще бъдат доста остро сложени. Нервността и безпокойството са страсти, с които доста Козирози би трябвало да се оправят, изключително уединено. През този месец нещата, които са били пометени под килима или комфортно забравени, ще излязат на повърхността за разчистване под ръководството на Лъва. Това ще бъде най-активно при пълнолунието във Водолей на 12 август. Именно освен това пълнолуние ще можете да се справите с тези неразрешени проблеми.

 Козирог

Някои Козирози може да се сблъскат с съмнения и обвинявания, идващи от техния сътрудник или семейство, които ще се опитат да наложат своя избор по влиятелен метод или да основат конкурентна динамичност или борба с колегата си. Не можете да мислите единствено за работа, би трябвало да се грижите за интимността си, да се грижите за себе си, както и за половинката си, в случай че желаете да сте в естетика.

 Козирог

Марс по време на своето пътешестване, ще се причисли към Уран (планета, която ви подтиква към самостоятелност, независимост и нови предизвикателства) и ще ви предложи на сребърен поднос редица щастливи благоприятни условия да изразите своя гений и креативност. Тъй като е включен вашият пети дом в зоната на хороскопа, обвързвана с непредвидени пристрастености, завършения, връзки с сексуален генезис, нови срещи, обич.

 Козирог

Вашият любовен живот може да стане доста трогателен! Може безусловно да се почувствате като че ли сте ударени от гръмотевица.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР