Който не е виждал Лили Иванова боса на сцената, ще

...
Който не е виждал Лили Иванова боса на сцената, ще
Коментари Харесай

Голяма изненада с Лили Иванова! Как вече ще пее

Който не е виждал Лили Иванова боса на сцената, ще може да се наслаждения на невероятното й шоу тази вечер и на следващия ден на концертите на Античния спектакъл. И в двете вечери шоуто стартира тъкмо в 21 часа. То е част от националното турне, което включва концерти в 32 български града.

Представянето на 83-годишната прима на естрадата продължава час и половина. За него тя излиза с 15-сантиметрови токчета, а по-късно във вихъра на най-ритмичните песни захвърля обувките и стартира да танцува боса. След всяка своя ария Лили приема бурни овации с високо вдигнати ръце.

На концерта в Плевен на 25 юли тя за първи път извърши част от репертоара си боса на сцената. Предишното посещение на примата в Пловдив бе през септември 2021 година.

Тази година обаче цените на билетите са съвсем двойно по-ниски от тези през 2019 година. Във времето, когато на концерт на Селин Дион можеше да се отиде против 60 $, Вечната Амбър от Кубрат пусна билети против 120, 160 и 180 лв. и възмути много от по-възрастните си почитатели. По това време нейната персонална пенсия за напреднала възраст бе 237 лв.. Преди 3 години медиите пресметнаха, че единствено от един концерт пред 4000 души Лили би изкарала сред 460 и 500 хиляди лв..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР