, която преди година стана майка, сега прекарва по-голямата част

...
, която преди година стана майка, сега прекарва по-голямата част
Коментари Харесай

Емили Ратайковски и перфектните бели кецове, които тя създаде

, която преди година стана майка, в този момент прекарва по-голямата част от времето си на открито, възползвайки се от комфорта на обичаните си кецове. Тя прави дълги разходки из Ню Йорк, поради сина си Силвестър и кучето си, както и когато се постанова да върви по кастинги. „ Истината е, че се трансформирам в човек, който е анти високите токчета. Може би е обвързвано с Covid-19 и с това, че към този момент съм майка, само че в действителност се усещам доста по-удобно и повече себе си с кецове “, признава момичето, което неотдавна съумя да издаде и книга – My Body. Емили направи това самопризнание, обявявайки взаимната сбирка, която сътвори взаимно със Superga, като показа нова версия на някои безконечни модели на италианската марка.

„ Нося кецовете им от години, тъй че това съдействие се получи изцяло естествено “, добавя още тя.

Ратайковски избра да се концентрира върху два емблематични модела Superga: 2750, пуснат за първи път през 1925 година и който и до през днешния ден е обичан на няколко генерации, и Alpina, висок модел с назъбена подметка, в началото предопределен за туристическа обувка. Тя прибавя нови елементи, само че без да трансформира класическия жанр на, които са по едно и също време семпли и доста изискан. Капсулна сбирка, която безспорно ще бъде must have тази пролет.
               

Самата Емили признава, че през последните години е трансформирала на обличане и от ден на ден залага на типичен неща. „ Мисля, че прекосяваме през едно необичайно време в модата. Аз персонално неотдавна взех решение да нося единствено това, което желая да нося, вместо да последвам трендовете, които идват и си отиват “, споделя тя.

А по какъв начин счита да носи новите си Superga? „ Нося кецове с всичко – от спортни облекла за пътешестване със аероплан, до рокли през лятото, oversize костюм или мини пола вечер и, несъмнено, с дънки и тениска. Това е страхотното при тях. ” Въпреки това, тя признава още нещо – че обича белите й кецове да са леко мръсни. „ Мисля, че наподобяват по-добре, когато са по-износени ”, добавя Емили.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР