Коя жена укроти Росен Петров? Тв водещият, за когото дълго

...
Коя жена укроти Росен Петров? Тв водещият, за когото дълго
Коментари Харесай

Коя жена укроти татко Росен Петров?

Коя жена укроти Росен Петров? Тв водещият, за който дълго време се смяташе, че ще остане в групата на безконечните ергени, от 8 май не е на себе си от благополучие. 50-годишният сценарист и продуцент стана баща на принцеса Славия. С дребното богатство, което проплака в „ Токуда ”, го подари 38-годишната Десислава Нешева. Чаровната брюнетка няма нищо общо с предходните гаджета на Петров, които по този начин и не съумяха да се обвържат за цялостен живот с него.

Деси е млад академик, лекар по генетика, постигнала редица достижения в областта на науката. Тя приключва столичната 22-ра гимназия с цялостно отличие, а след това става молекулярен биолог. От 5 години е и лекар по генетика. Деси попада преди няколко години в общественото пространство като създател на генетичното проучване на прабългари и траки.

Жената до Росен Петров е първата, направила проучване на антични костни остатъци на 7000 години. Изследването на Нешева в последна сметка сподели, че днешните българи като генотип сме отдалечени от траките, а сме най-близо до прабългарите, написа „ Галерия ”. Двамата с Росен са дружно повече от 2 години, а преди нея Росен имаше сериозна връзка с танцьорката Зарина, а след това и с доста по-младата Карина, която уреди на държавна работа в националното заседание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР