Коя жена не би искала да бъде най-добрата любовница и

...
Коя жена не би искала да бъде най-добрата любовница и
Коментари Харесай

7 тайни от порното, които ще ви превърнат в богиня в леглото

Коя жена не би желала да бъде най-хубавата държанка и да бъде същинска богиня в леглото? Е, дами, би трябвало да знаете, че това не е по никакъв начин мъчно. Всъщност, можете да научите доста от филмите за възрастни по тази тематика. И не, не приказваме за акробатични осъществявания в секса или за дейности, които не биха ви харесали. Просто следвайте тези толкоз простички 7 правила, които знаем от актрисите в еротичните ленти и освен че ще замаете главата на интимния си сътрудник, само че и вие ще изпитате още по-голямо наслаждение от секса:

Не се срамувайте от тялото си

Гърдите ви не са толкоз огромни и сочни? Имате повече целулит? Сега ще ви кажем една загадка - това няма никакво значение за мъжа, той е подготвен да елементарни тези дефекти, само че това зависи единствено от вас. А решението е доста елементарно - не се срамувайте от тялото си! Няма нищо по-възбуждащо за господата от жена, която има самочувствие и харесва тялото си. Независимо дали то в действителност е съвършено, или не.

Не сдържайте страстите си и не мълчете

Хубаво ви е? Искате да изкрещите от наслаждение? Кажете го, покажете го и въобще не се тормозете. Мъжете полудяват от възбуденост, когато знаят, че доставят наслаждение на дамата, усещат се като същински рицари в такива моменти. И вие също ще изпитате още по-голямо наслаждение от акта, в случай че показвате какво чувствате. Разбира се, мръснишките приказки постоянно са бонус. Просто не мълчете, когато ви е хубаво.

 жена

Не претупвайте любовната игра

Забелязали сте какъв брой дълга може да бъде прелюдията към секса в някои еротични филми, нали? Е, мъжете доста, но доста, си падат по това! Ако има и предистория - още по-добре. В този ред на мисли, не подценявайте любовната игра, дами. Бъдете закачливи, не бързайте да стигнете до самия секс. Целувайте го, галете го, докосвайте го навсяде, говорете му. Оставете той да направи същото и за вас. Дори не бързайте да съблечете облеклата. Просто се насладете на момента оптимално дълго.

Обръщайте особено внимание на детайлите

Върху мъжкото тяло има толкоз доста ерогенни зони, с които можете да се заиграете и да го докарате до влудяваща възбуденост. Такива места са пръстите, гърбът, бедрата, ушите, врата...не се фокусирайте само върху интимните му елементи. Тях оставете за десерт.

Попитайте го какво му харесва, следете реакциите му

Никога не можете да бъдете изцяло какво най-вече харесва вашият сътрудник. И ще спечелите голяма точка във ваша изгода, в случай че го питате дали това, което вършиме му харесва, какво би желал да извършите и просто да следите реакциите му, като експериментирате. Интересувайте се от неговите стремежи.

 жена

Обичайте секса

Правете секс, единствено тогава, когато имате предпочитание. Никога не го правете по обвързване. Това е тайната на хубавия сексуален акт. В противоположен случай сътрудникът ви ще усети, че не сте в въодушевление, а това не би било прелестно за него. Нито пък за вас. Отнасяйте се с обич към секса, показвайте го.

Бъдете подготвени за новости

Можете да почерпите доста хрумвания за новости в леглото от еротичните филми. Без значение дали ще е някоя поза, която не сте опитвали до момента, или за секси долни дрехи в избран жанр, или за ролеви игри. Можете единствено да спечелите, в случай че сте подготвени да опитате нещо ново, разнообразието е солта на хубавия секс.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР