Коя жена е опасна? Тази, който се грижи за пиян

...
Коя жена е опасна? Тази, който се грижи за пиян
Коментари Харесай

Психологът Марк Бартън разкрива кои жени са най-опасни за връзка

Коя жена е рискова? Тази, който се грижи за пийнал мъж? Може би тази, която желае с машинация да го лиши от жилището му. Не, това е дамата, която ще унищожи мъжа до себе си.

Признаци на рисковата жена

Опасната жена не обича себе си. Който и да срещне в живота си, тя ще го употребява като „ тапа “ за дупките си в душата.

Например, когато поддържа връзка с приятелите си, тя постоянно избира да разисква с тях единствено личните си проблеми, държи вниманието да е фокусирано най-вече към нея самата.

В света на парите и финансите и тя също страда.

Когато дамата не обича себе си, тя е неспособна да изпита нито наслаждение, нито наслада.

В връзките с родителите също ще има непрекъснати спорове. Ще пристигна време, когато тя ще срещне мъж, а той даже няма да се усети с кого се е сблъскал, с кого си има работа.

Поради неприязънта си към самата себе си, такава жена ще стартира да унищожава мъжа, пробвайки се да придаде повече значение на личната си персона посредством него.

Ако тя се обича, ще е способна да му покаже по какъв начин да се отнася с нея и тогава на него щеше да му е по-лесно. Но тя не се обича. Какво да вършим.

Какво съставлява проявата на злост?

Ако като дете тя не е получавала утвърждение и обич от своите родители, тя ще търси у своя мъж бащина обич. Но спътникът в живота не е татко, той не може да й даде тъкмо такава обич. И по този начин стартират споровете.

Жената, която не обича себе си е без цели, без личностно израстване. Тя разчита на мъжа за всичко.

Също по този начин, тази жена е скучна, тя няма ползи. Следователно, тя няма от кое място да си набави хормоните на щастието. Тези дами са пристрастени към мъжете ди, тъй като без тях се усещат непълноценни.

Задачата на всеки от нас е да се научи да обича себе си: да построи границите на персоналното пространство, тъй че никой да не може да ги наруши.

Започнете да образувате обич в себе си

Разработете границите и по-късно започнете да образувате обич в себе си: личностно израстване, другари, среда, кариера, бизнес, занимания, занимания. След като една жена е в положение да се „ самоизпълни “, тя може да построи здравословни връзки.

Не е желателно мъжете да влизат във взаимоотношения с дами, които не обичат себе си. Ако сте мъж, преди да се обвържете, помислете с кого възнамерявате да го извършите.

Разгледайте по-отблизо по какъв начин тя поддържа връзка, по какъв начин наподобява нейният живот. Не се доверявайте на дами, които не обичат себе си.

Автор на текста: Марк Бартън, психолог

Превод и редакция: Лора Костова

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР