Коя е най-добрата жена в света? Тази, която е силна

...
Коя е най-добрата жена в света? Тази, която е силна
Коментари Харесай

Защо добрата жена толкова често усеща „тежест в гърдите“?

Коя е най-хубавата жена в света?

Тази, която е мощна и буйна и нищо не може да я пречупи. Тя живее с високо вдигната глава, като позволява всички проблеми. Но има нещо, което крие от всички. Разбито сърце. Страдание. Лоши взаимоотношения. Разочарование. Грешки.

Въпреки това, заран става от леглото и отива при хората с очарователна детска усмивка, като че ли нищо не се е случило. Когато я гледаш, наподобява, че може да обича целия свят. Тя, носейки в себе си тежкото задължение на горест, наподобява, като че ли няма никаква грижа.

Хората я гледат и мислят, че има всичко. Самата тя гради живота си. Защото тя е мощна и сполучлива. Но единствено в случай че реши да го покаже. Тя наподобява уверена и спокойна, само че никой не знае какво е в сърцето й. И никой в никакъв случай няма да може да усети болката, която усеща и крие всеки ден.

Никой не знае по какъв начин наподобява и по какъв начин се усеща нощем, когато след дълъг ден тя най-сетне лежи на леглото си и кошмарите й се връщат при нея. Тази жена в никакъв случай няма да разреши някой да я види по този начин.

Тя може да чуе вашите откровения и да ви съчувства, само че когато почувства мъчително предпочитание да открие сърцето си, тя просто ще преглътне сълзите и ще замълчи. И тогава, когато се върне в самотата си, тя ще пусне болката си и ще й разреши да я обгърне цялото си създание.

Всеки път, когато светът падне върху нея, тя е на прага на проклятието да се оправя сама. Предпочита да страда безмълвно. Тъй като се опасява прекалено много да покаже минусите си на жестокия и апатичен свят. Тя се опасява прекалено много, с цел да излекува душата си и да я отвори за другите.

При нея постоянно идват за съвет. И постоянно знае какво да прави и какви думи да подбере. Това е жена, която може да се назова добра другарка. Но от време на време ѝ се желае да извика, че никой не знае какви са същинските ѝ проблеми. Тя просто седи и слуша. В края на краищата, проблемите й не би трябвало да засягат другите.

Но по-късно още веднъж се връща вкъщи, с цялата неустановеност и страхове. Тя ненавижда тези меланхолични часове среднощ. Въпреки обстоятелството, че блестящата й ризница наподобява неразрушима, нейните нездравословни страсти я потискат и унищожават.

Несигурността и страхът убиват последните очаквания за намиране на благополучие, а демоните й я карат да се усеща безполезна. За никого.

Но тя не схваща, че е в действителност мощна. Тя е мощна и смела! И всеки ден тя взема решение просто да продължи напред. Въпреки скръбта. Въпреки мощната болежка. В края на краищата тя към момента намира сили да стане сутринта, да откри последната вяра и да се усмихва през болката.

Вижте още: Боята за коса може да ви аргументи нещо извънредно! Вижте историята!

Тази жена е мощна, тъй като съумява да оцелее в жестокостта на този свят и в това време да остане на крайници. И би трябвало доста храброст за всичко това!

А вие какво бихте я посъветвали?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР