Кой се къпе в тази вана? Въпросът обиколи държавата, след

...
Кой се къпе в тази вана? Въпросът обиколи държавата, след
Коментари Харесай

Всички се питат кой се къпе в тази вана

Кой се къпе в тази вана? Въпросът обиколи страната, откакто уеб сайтът „ Бизнес новините ” на бТВ пусна фотоси от замък на приказките, за който се твърди, че е на съветския президент Владимир Путин.

Домът има кралски фон за всяка стая с необятен интериор и кристални полилеи. Неговият замък също е оборудван с ледена пързалка и зала за танци на стълб.
-->
Путин сигурно би могъл да си разреши такова луксозно място, в случай че се има вяра на слуховете към действителното му благосъстояние. Въпреки формалния относително непретенциозен годишен приход от 140 000 $, съветският президент се счита, че има към 200 милиарда $, което би го направило вторият най-богат човек на планетата.

Сгушен в буйни градини покрай курортния град Геленджик на живописния бряг на Черно море, дворецът се намира в имение, което е 39 пъти по-голямо от Монако. Строителството на мега-имението стартира през 2005 година, съгласно BBC.

Трапезарията е украсена с доста златни листа. Мебелите са в жанр Луи XIV, обичаният на президента, а масите и столовете са подредени във формата P, което е оформлението, което Путин избира за своите банкети в Москва. Шокиращото е, че всеки стол коства 10 300 $.

Главният апартамент на Путин в резиденцията се състои от обилна всекидневна, дружно с съществена спалня или будоар, хол, дрешник и просторна съществена баня.

Банята на президента разполага с  хидромасажна вана, с мраморни колони, а също по този начин има и голяма душ кабина, написа loveproperty.com.

Путин разполага със специфичен шезлонг за релакс. Позлатеният шезлонг е тапициран с лилаво кадифе.

Дворецът има спектакъл от резбовано дърво, сцена, по-ниска зона за сядане и балкони, на всеки от които има императорска ложа за присъстващите ВИП персони.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР