Кой е стилът, който най-много ще помогне на индивидуалния ви

...
Кой е стилът, който най-много ще помогне на индивидуалния ви
Коментари Харесай

Военен за Овена, ежедневен за Близнаци - какъв стил облекло ви подхожда според зодията

Кой е стилът, който най-вече ще помогне на самостоятелния ви сексапил да изпъкне на напред във времето по този начин, че да изразите себе си и да засияете в цялостния си искра, разкрива известната съветска астроложка Лилия Гаевая.

Според нея всеки зодиакален знак би трябвало да се преценява с оня жанр облекло, който ще ускори и подчертае неговата харизма и магнетизъм.

Овен

Вашият жанр е обликът на секси войнствената амазонка. Вие би трябвало да сте забележими. Ярките аксесоари, които притеглят окото, са добре пристигнали. Особено подобаващи за вас са спортния, даже и мъжкия жанр на облекло – да вземем за пример боен, прочут още като камуфлажен. Добре ще изглеждате както в типичен панталони, по този начин и с дънки и тениски. Разбира се, може да изберетеи рокли за себе си, само че в този случай би трябвало да обърнете внимание на първо място на цвета. Всичко алено, алено - като цяло блестящо и ярко, ще свърши работа!

Чудесно ще ви седят и зелените и сивите нюанси, както и цветовете от стомана и горчица (характерни за военния стил). Животински щампи и претекстове също биха били много подобаващи. Добра концепция е и роклята по тялото, която може да комбинирате със спортни обувки.

Телец

Много е значимо облеклата да са комфортни, практични и в това време красиви. По-добре е да се даде желание на скъпи висококачествени материали, текстури и благородни тъкани. Поддържайте спокоен и сдържан жанр на обличане. Облечете се, както се споделя, "просто и с усет ". Няма потребност да преследвате последния вик на модата, в случай че модерното за момента не ви подхожда.

Изберете за себе си стилни и елегантни облекла, които са подобаващи за вас. Опитайте се да наблегнете своята женственост – носете рокли по-често. Ако се заложили на панталон, дано сакото да подчертае талията. Или разпуснете косата си, придайте ѝ хубав и вълнообразен размер. По-добре е да изберете цветове, които са спокойни и естествени. Например в бежови и пясъчни тонове ще наподобяват прелестно.



Близнаци

Постарайте се в дрешника си да имате тоалети в всекидневен жанр - ежедневни облекла с акцент върху удобството и комфорта. Не се отхвърляйте и от класиката. Но ежедневното облекло не би трябвало да е скучно. Затова допълнете тоалетите си с съвременни елементи и новости на сезона, фокусирайте се върху аксесоарите, като ги сменяте и смесвате. Опитайте се да бъдете разнообразни.

Не се зацикляйте на една визия и жанр – променяйте се и сменяйте облеклата допустимо най-често. Четете фешън списания, следете трендовете. Твърде ярките цветове не са за вас: изберете бяло, дискретно жълто, бледорозово, светлосиньо и светлозелено. Ще изглеждате впечатляващо в тоалети с забавни щампи, занимателни надписи и всевъзможни типове украшения и орнаменти.

Рак

Раци, стилът, който ще ви подхожда най-вече, е женственият и сантименталният. Разтичащи се, летящи, феерични материи са превъзходен избор за вас. Дайте желание на естествените материали. Етнически или винтидж претекстове могат да придадат акцент на вашия аутфит. Пелерини, жилетки, шалове – това са детайли от тоалета ви, които ви отиват и ви придават необикновен сексапил.

Елегантност е думата, която характеризира вашата визия. Избирайте нежни пастелни цветове, седеф и сребристи нюанси. И без цветни крещящи тонове!



Лъв

Важно е вашата Венера да се откроява, да бъде неустоима, да получава похвали. За тази цел облеклата би трябвало да са в типичен жанр, само че разнородни по тип: очебийно деколте, гърди, деколте на гърба, свободна кройка (например, разкроена пола ще свърши чудесна работа). Използвайте огромни аксесоари, необикновени чанти, фокусирайте се върху ярките елементи във визията си. Опитайте се даже вкъщи да изглеждате като звезда.

Като най-малко запазете стойката си изправена и не забравяйте да отделяте и подобаващи грижи за косата си. Дайте желание на скъпите неща: кожи, лъскави тъкани или скъпа украса. Изберете ярки цветове - златисто, жълто, оранжево, тъмночервено, комбинации от алено и бяло.

Дева

Обръщайте внимание на детайла във всичко, облеклата не вършат изключение. Но може би главното условие за външния ви тип е чистотата и добре построения усет. Хората с Венера в Дева развиват усета си, като гледат стилни и забавно облечени хора, проучват облиците им и сами „ пробват “ стила си.

Удобство, грациозност, строги линии, минимализъм, класика – това са идеалните съставни елементи на вашия дрешник. Костюмите с панталон и пола са подобаващи в композиция с блузи и жилетки. Пола-молив, направена от плътна материя, която държи добре формата си, ще наподобява елегантно при всевъзможни условия. Роклята би трябвало да пасва идеално на фигурата (но не и в случай че е тясна). Дължината би трябвало да е малко под коляното. По-добре да не разголвате прекалено много краката и тялото си. Под сакото може да носите блуза, поло или елементарен топ. За олекотяване на строгото облекло е подобаващ шалът, който да подхожда на костюма, или стилна украса.

По-добре е да заложите на тъмни цветове като главен цвят. Подходящи за вашата естествена палитра са неутралните нюанси. При топло време дайте желание на пастелните тонове. И без натруфеност и непотребен искра! Декорацията е допустима, само че сдържана и ненатрапчива.



Везни

Стилът би трябвало да съдържа нотка на дипломация, а самият облик би трябвало да вдъхва доверие у хората и да отразява положителното ви образование. Обърнете огромно внимание на естетиката: пробвайте се да комбинирате съвършено нещата в нюанси и жанр, хармонично допълнете визията си с подобаващи минималистични аксесоари, научете се по какъв начин да прилагате съвършено грим и да оформяте косата си.

Трябва да изглеждате допустимо най-добре поддържани и представителни. Няма потребност да се пробвате да впечатлите с някои закачливи елементи, екстравагантни и артистични изображения. Уверете се, че определената дреха стои идеално върху вас и акцентира вашата грациозна фигура. Овърсайз облекла и такива с фигурални детайли или ярки щампи и шарки ще ви придават лекомислен тип.

Създайте си безценен облик на същинска дама. Предпочитайте дискретни и меки нюанси: ще ви подхождат бяло, бежово и меки тонове на розово и синьо. Добре е да включите и черно, само че не прекомерно тъмно и не го претоварвайте със мощен контрастност.

Скорпиони

Съблазнителните и секси облекла ще подчертаят вашата характерност. Скромността несъмнено не е вашият жанр. Покажете извивките си с прилепнали по тялото ви облекла. В облеклата могат да се употребяват материали, които придават съблазън на визията ви: дантела, сатен, мрежа, кожа. Тоалетите при вас не би трябвало да са прекомерно затворени и скучни. Можете да се концентрирайте върху деколтето или върху завладяваща висока кройка на краката. Но не би трябвало да преминавате границата на вулгарността: би трябвало да изглеждате секси, само че в това време и мистериозно и привлекателно.

Ако желаете да носите сладка женствена рокля от лека материя, комбинирайте я с някои провокативни детайли: тежки ботуши, голо рамо. Играйте на контрасти.

Приоритетът при вас са тъмните цветове: черно, бордо, кафяво, наситени нюанси на лилаво. Можете умерено да носите алени/червени неща или да употребявате аксесоари и грим в тези нюанси. Ако сте брюнетка, не забравяйте да разредите дрешника си с бели облекла.



Стрелци

Ще ви подхожда типът на ярка и уважавана в обществото дама, която знае какво желае и ловко получава това, което желае. Стилни палта от овча кожа, извънредни тоалети от естествена коприна, обемни пуловери от мек кашмир, съвременни плисирани поли имат всички шансове да се трансфорат в обичаните ви детайли от дрешника. Комбинирайте разнообразни текстури и материи, с цел да получите в действителност автентичен и забавен външен тип.

Изберете нюанси, които ще ви оказват помощ да се откроите от тълпата и да привлечете вниманието към себе си. И никакво черно, апелирам! Заложете на лилаво, виолетово, сапфирено, индиго, лазурно – благородни тонове, които ще ви придадат необикновен искра и ще накарат всеки да се влюби във вас от пръв взор.

Козирог

На вас ви подхожда обликът на строга, сериозна и статусна дама, която знае личната си стойност и е 100% сигурна в своята прелест. Елегантна и дискретна половост – това е тъкмо попадение в задачата! Луксозни палта, костюми от качествени материали, изчистени миди-рокли, пола-молив, типичен блузи и именити плисирани панталони са това, от което се нуждаете за една приключена визия.

Изберете естествени тъмни нюанси: кафяво, шоколадово, сиво, графит, пепел, както и изискани приглушени тонове като тъмносиньо, изумруденозелено и бордо.

Водолей

Оригиналният жанр е вашият жанр, скъпи Водолеи. Опитайте се да се откроите от тълпата. Ярки аксесоари с темперамент, необикновени комбинации от кройка и текстура. Вие сте като бунтовник младеж, което значи, че можете всичко. Потърсете в магазините най-необичайните тоалети, които незабавно хващат окото ви. Не следвайте модата, задайте трендовете сами. Изберете бяло и жълто. Металик и разнообразни студени нюанси ще ви подхождат идеално. О, и не забравяйте странните забавни щампи.

Риби

Понякога може да изглеждате малко необичайно в очите на близките, макар че няма нищо провокативно в това: визията ви е сантиментална, женствена и от време на време даже скромна. Вашият жанр постоянно ненапълно припомня на хипи стила. И ви отива! Макси рокли и дълги до пода поли ще ви стоят ужасно. Ако е допустимо, избягвайте панталоните. Можете да наблегнете принадлежността си към водната буря благодарение на подобаващи детайли, елементи и щампи: жилетка, петна, съществуване на мрежа (например пуловер с рядка плетка).

В тоалет с флорални или морски претекстове ще изглеждате ужасно. Същото важи и за брошка и други аксесоари в този натюрел. Подходящи за вас са синьо-зелените, морските и тюркоазени нюанси.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР