Кой е новият мъж, с когото Дарина замени Илия Павлов

...
Кой е новият мъж, с когото Дарина замени Илия Павлов
Коментари Харесай

Красавецът на мадам Мулти учил за зъболекар

Кой е новият мъж, с който Дарина размени Илия Павлов се питат всички, откогато се появи и сензационното изказване, че мадам Мулти се готви за женитба, споделя HotArena.

Джулио Берути е по-млад от Павлова с 21 години.

Роден е в Рим. Зодия Везни. Висок е 190 см. Не е част от болшинството хубавци, скочили от манекенската пътека пред камерата. Италианецът има тапия по дентална медицина. Международна известност му донася ролята в сериала „ Дъщерята на Елиза ”, който бе предаван и у нас.

През 2014г, 30 годишният Берути взе участие в шоуто „ Танцувай със звездите ”, определян е като най-красивият участник, само че феновете са се вторачили дали искрите, които прехвърчят на сцената сред него и партньорката му Саманта Тогни, са се пренесли и в живота. Тогава медиите пускат новината, че друга жена владее сърцето му и това е Дарина Павлова.

Още тогава потеглят клюки, че тя отрупва Берути с дарове, даже му купува часовник за десетки хиляди. Продуцира и филм с присъединяване на Берути.

Историята сред двамата замира тогава, тъй като в идващите 3 годии красавецът на всички места се появява с австрийската актриса Франческа Кирхмайр.

И по този начин, до 2017-а, когато  актрисата престава да го съпровожда на котейли, а Джулио все по-често е забелязван на площад „ Пополо ” в Рим, където е домът на Дарина. Малко по-късно се оказва, че той е включен във всички филми, които тя продуцира, в това число и в „ Непобедимите 3 ”.

И по този начин е до през днешния ден, когато едни медии пишат, че се чака женитба, а други цитират Павлова, че са единствено другари.

На чара на Джулио даже и Дарина мъчно би могла да устои, само че да отиде до олтара с него може да се случи единствено във филмите, които тя продуцира, а той взе участие, разясниха всемирски хроникьори.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР