Ковид кризата е задълбочила демографския проблем, каза още в предаването

...
Ковид кризата е задълбочила демографския проблем, каза още в предаването
Коментари Харесай

Благоев: Съдебната реформа – много протести, никакъв резултат

Ковид рецесията е задълбочила демографския проблем, сподели още в предаването „ Делници “ по „ Евроком “ журналистът и претендент за депутат

" За страдание, проблемите у нас са прекалено много, правосъдната промяна и директно свързаната с нея корупция, са част от тях. " Това сподели журналистът Горан Благоев – лидер на листата на Републиканци за България в 23 МИР София, който бе посетител в предаването „ Делници “ по телевизия „ Евроком “. „ Много митинги, никакъв резултат “, разяснява той във връзка правосъдната промяна.

„ Говорим за корупцията по високите етажи на властта, само че никой не приказва за междинния и ниския ешалон, които в един миг не престават да съществуват. В последна сметка това, че по високите етажи ще се махне корупцията, не значи автоматизирано, че ще бъде преодолян корупционният нрав. В това отношение има потребност от доста законодателни промени и промени “, разяснява още журналистът и изрази вяра 46-ят парламент да даде своето в това отношение.

Големият проблем е демографията, безапелационен бе Горан Благоев. По думите му Ковид рецесията е задълбочила този проблем.

„ В Републиканци за България, в нашата предизборна платформа, имаме редица ограничения, тъй че да създадем уют на българските фамилии, с цел да основават деца “.

200 000 двойки у нас имат репродуктивни проблеми, напомни Горан Благоев.

 „ В момента страната поема до 4 процедури. Ние предлагаме, тези процедури, съгласно физическото положение на дамата и при опция, да бъдат удвоени и страната да ги поема. Затова, в случай че спечелим доверието на хората, ще настояваме също страната да стартира да поема, освен инвитро процедурите, само че и всички спомагателни проучвания, които, като разход по никакъв начин не са малко и на този стадий се поемат от двойките “, заключи претендентът на Републиканци за България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР