Ковчежникът на щата Западна Вирджиния Райли Мур лесно спечели разгорещени

...
Ковчежникът на щата Западна Вирджиния Райли Мур лесно спечели разгорещени
Коментари Харесай

Райли Мур тъпче опонентите си в разгорещените първични избори на републиканците в Камарата на републиканците в Западна Вирджиния

Ковчежникът на щата Западна Вирджиния Райли Мур елементарно завоюва разгорещени първоначални избори на републиканците в родния си щат и евентуално ще се насочи към Конгреса след генералните избори през ноември избори.

Мур водеше най-близо до четиримата си съперници с разлика от повече от 25 точки, когато Associated Press разгласи конкуренцията.

Бивш Бриг. Генерал Крис " Муки " Уокър, който беше считан за най-конкурентния противник на Мур, остана на изненадващо трето място. И двете акции похарчиха почти една и съща сума пари за конкуренцията.

Ковчежникът на щата Западна Вирджиния от републиканците Райли Мур (вляво) и пенсиониран републикански бригаден военновъздушен екип. Ген. Крис Уокър (вдясно). (Мур за Западна Вирджиния/Крис Уокър)

Предварителните избори се трансфораха в оспорвано съревнование за очерняне сред акциите на Мур и Уокър. Победата на Мур значи, че той евентуално ще бъде идващият член на Конгреса, който ще съставлява 2-ри конгресен окръг на щата, като се има поради, че изборните анализатори правят оценка конкуренцията като „ солидна “ или „ сигурна “ републиканска.

Мур идва от Западна Вирджиния семейство с завещание от заемане на обществени длъжности, в това число неговия дядо, който е бил губернатор на щата, и неговата вуйна, републиканската сенаторка Шели Мур Капито.

Той беше определен за първи път на служба през ноември 2016 година като член от Камарата на делегатите на Западна Вирджиния и по-късно като държавен ковчежник на изборите през 2020 година

Републикански ковчежник на щата Западна Вирджиния Райли Мур. (Мур за Западна Вирджиния)

Мур прекара времето си в офиса като корав съперник на " събудените " екологични, обществени и управнически стандарти за вложение, които съгласно критиците разпределят капиталови средства въз основа на политически стратегии, като битката с изменението на климата. И той се кандидатира като последовател на политиките на „ Америка преди всичко “.

Той също беше ранен покровител на актуалната кандидатура на някогашния президент Тръмп за Белия дом, като го поддържа през февруари 2023 година

Мур ще ще се изправи против претендента на Демократическата партия и деец от Военноморски сили Стивън Уенделин през ноември.

Брандън Гилеспи е асоцииран редактор във Fox News. Последвайте го на X в @BGillespieAL.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР