Костадин Костадинов, ФейсбукСлучилото се снощи в Бургас за пореден път

...
Костадин Костадинов, ФейсбукСлучилото се снощи в Бургас за пореден път
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Посегателството над български полицаи е посегателство върху държавата

Костадин Костадинов, Facebook

Случилото се нощес в Бургас за следващ път демонстрира съществуването на проблеми, за които единствено и само ние от „ Възраждане “ приказваме. България от дълго време не е самостоятелна страна и това го знаем всички българи. Държавата ни е колония, овладяна извън и ръководена от непознати дипломати. Освен че ние знаем това, явно то се вижда и от целия свят.

Българските служители на реда съставляват страната. Българският служител на реда е страната. Всяко посягане върху него е посягане върху страната. Случилото се нощес е казус и е посягане върху всеки един от нас, тъй като ние сме страната.

Автобусът с незаконни емигранти е засечен, отхвърля да спре, той е непознат и е ръководен от чужденец, който отхвърля да се съобрази с българските закони и с служителите на реда, които наблюдават за опазването им. В резултат от това стартира гонене в продължение на километри, твърди се, че има даже и престрелка и в последна сметка умират двама български служители на реда.

С това държание чужденците, които са на наша територия, демонстрират цялостно неуважение на българската страна, което за следващ път удостоверява тезата на „ Възраждане “, че България не е самостоятелна и свободна страна.

Многократно ние от „ Възраждане “ сме предложили границата ни да се охранява не от полиция, а от българската войска. Сигурността на страната ни е от първостепенно значение, с цел да можем да опазим най-важното - живота и здравето на българските жители.
Та ние не можем да спрем една тайфа дрипави незаконни емигранти, а в този момент си представете какво ще се случи, в случай че на тяхно място е проведена войска.

”Възраждане “ упорства за незабавни ограничения против трафикантите, за чието съществуване всички българи знаем, българската полиция също знае кои са те. Към трафикантската мафия би трябвало да се работи безкомпромисно.

Настояваме неотложно българската войска да поеме защитата на българската граница, изключително в най-натоварения сектор с Турция.

От през днешния ден нататък не би трябвало да се позволява нито един човек да минава границата, а всеки който бъде уловен в България, мигновено да бъде изхвърлен там, откъдето е пристигнал, най-често назад в Турция.

„ Възраждане “ сервира съболезнования на околните на двамата служители на реда, изгубили живота си в опит да опазят държавността, независимостта и живота на всеки от нас.

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР