В българската политика има място за формации точно като Възраждане“.

...
В българската политика има място за формации точно като Възраждане“.
Коментари Харесай

Ангел Георгиев: „Възраждане“ е антипод на партиите на статуквото

В българската политика има място за обединения тъкмо като „ Възраждане “. Това, което ние сме споделили първоначално е останало непроменено за разлика от някои евроатлантически обединения, които си трансформират мнението непрекъснато. „ Възраждане “ е противовес на тези партии на статуквото, ние сме цялостен техен контраст. Нашите възгледи и правила не се трансформират. Такава политическа сигурност е нужна на българските жители. Това сподели претендентът за народен представител от „ Възраждане “ Ангел Георгиев в ефира на Българска национална телевизия.

Ние постоянно сме дали своят вот кардинално и за всички значими решения сме били срещу сглобката, безапелационен е Георгиев.

Европейски Съюз би трябвало да е инструментът, който прави по този начин, че Европа да има едно положително бъдеще, да е най-хубавото място за живеене в света, само че какво се получава – Европейски Съюз прави тъкмо противоположното, изясни Георгиев. „ Ние желаеме да реформираме Европейският съюз и да го създадем проевропейски “.

Проблемът е, че в Брюксел се взимат решения, които са в ущърб на Европа и на всички европейски страни, безапелационен е Георгиев. „ Не може с еднакъв критерий да се гледа на България и на Германия. Когато някой желае да посегне на нашето произвеждане на евтина сила, ние от „ Възраждане “ бяхме първите, които възроптаха “. 

Но има и положителни неща, които идват от Брюксел, сподели Георгиев и даде образец с това, че минималната работна заплата би трябвало да е 50% от междинната работна заплата.

 Едно от първите неща, с които ще се захванем е точно демографската злополука, съобщи Георгиев. „ Ние имаме пет съществени целта: първият е референдум за участието в НАТО, унищожаване на базите на НАТО е второто. Трето – референдум за еврото, четвърто – преустановяване на глобите против Русия и пето – желаеме да не се изпращат никакви оръжия в Украйна. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР