Космическият ни код-матрица за текущото прераждане се състои от вибрациите

...
Космическият ни код-матрица за текущото прераждане се състои от вибрациите
Коментари Харесай

Душата сама избира датата за своето раждане: Матрицата на кармата

Космическият ни код-матрица за настоящото прераждане се състои от вибрациите на числата в датата, месеца и годината, в която сме се появили тук и в този момент. На пръв взор тези данни стават неактуални след нашата физическа гибел. Но информацията в тези 8 числа-кодове остава съхранена в Архивите на времето, в Книгата на Живота, в Акашовите записи и в други енергийно-информационни йерархични равнища.

Душата сама избира датата за своето раждане , с цел да уравновеси избрана кармична сила, която наближава сериозната маса. Тя съгласува избора си с главните акценти в духовните съглашения със сродните души, с водачите, наставниците и учителите си. Конкретизира времевите рамки в ориста, в които би трябвало да работи за балансиране на кармата по духовните съглашения или за реализацията на водещата цел в живота си.

Душата може да има и авариен проект, в случай че идният живот ще бъде сложен, под напрежение или кармичната сила е доста мощна и е насложена от предходни въплъщения. Обикновено годините-върхове в персоналната Пирамида на времето се свързват с балансиране на кармични отговорности и осъществяване на духовни съглашения. Тогава душата не може да промени това, което е избрала авансово. Тя би трябвало да премине през него без то да се отсрочва повече.

Изборът на родители също не е инцидентен. Понякога те са от групата на сродните души или са дали единодушие за подпомагане при духовно съглашение и уравновесяване на карма.

В духовните равнища 8-те числа от датата на раждането – ден (00), месец (00) и (0000) година – са нашият небесен ПИН-код. Той може да се започва авансово като симулатор-тренажор с вероятните варианти-избори. Душата може да избере в кой интервал (лична година, година-връх или времеви отрязък) ще има опция за оптимални опитности. Може да види значимите житейски кръстопътища и последствията от изборите си.
Когато превърти „ лентата “-комбинация от цифри за идния живот, тя може да кодира началото и края, както и най-важните години-етапи за ориста и кармата.

Така душата програмира ориста си.

След това тя е подготвена да поеме по енергийните трасета към своето тяло-дом със съзнанието, че няма да има явен спомен за определеното, само че постоянно ще получава знаци. Ражда се човек с неповторима орис и житейски път. Енергията на неговата матрица на кармата стартира да работи.
Тайният ключ към информацията са локалните координати (място, час, разположение на планетите, както и силата в буквите от името) за въплътяването на душата в тялото. Това ни отличава от другите души, пристигнали на Земята в същия ден, месец или година. Както в живота ни на хора получаваме дебитна или кредитна карта с автоматизирано заложен ПИН-код, който можем да променим, по този начин и душата може да поправя някои избори в настоящото прераждане.

Защото числата в датата на раждането ни са композиция от позитивна и негативна сила и от нас зависи по какъв начин ще трансформираме и уравновесим потоците по този начин, че да служат на задачите и изборите ни.
Подобна матрица на кармата има всяка страна, планета, съзвездие и вселена. Числовите координати са многопластова информация и ключ към Хрониките на времето, равнища от Пирамидата на времето. Затова се твърди, че в „ Тора “ има информация за всичко и всички.

В нумерологията са известни няколко кармични дати, само че тяхното обръщение е, че кармичните салда се правят в настоящото прераждане и човек би трябвало умишлено да одобри предизвикването на тестванията. Нежеланието или отводът за работа за кармична промяна основава още по-сериозни затруднения и усложнения на разнообразни равнища. Всяко от числата като дата на раждане има кармичен аспект и роля в еволюцията на индивида.

Например, 11 и 22, които се считат за „ златни “ или „ властнически “ цифри, изискват изчистване на остарели модели и разчупване на схемата, само че пораждат бързо нова и мощна кармична сила, която може да преобърне живота на индивида.

Годината на нашето раждане съхранява информация за планетарната, общочовешката, националната, груповата и персоналната карма. Тя се добавя от посланията на деня и месеца, в който душата избира да се прояви в тялото на новороденото.

Общите числа в датата на раждането ни, да вземем за пример, 19.., а през ХХІ в. 20.., разкриват избора на душите, пристигнали в тела с цел да работят всяка посредством персоналната си орис за еволюционната стратегия на планетата и човечеството.

Родените през 19.. е трябвало да усвоят опитности, свързани с силата на преобладаващия планетарен поток Ян, като поддържат салдото и макар компликациите работят и над себе си. Новият цикъл, който стартира с 2000-та година се свързва с Ин-енергията.

Време е да проявим любовта в целия и набор и като майката, да бъдем любящи, грижовни и всеотдайни към планетата, човечеството и страната, в която живеем. Родените през 19.. ще балансират и поддържат равновесието, до момента в който децата на Новата ера ни оказват помощ да забележим и себе си и света към нас по нов метод.

Все още продължава хармонизацията на планетарната Решетка на живота и разсъдъка и разтърсванията в нашата действителност се демонстрират посредством естествени катаклизми и аномалии, промени в климата. Тъй като към момента не е завършил преходният интервал от промяната на Ян с Ин, първите десетилетия от новия век са сложни и изискват съзнателното присъединяване на всеки от нас, с цел да излекуваме наранената планета и себе си от свръх-агресивността, егоизма, алчността, безотговорността и прекомерното привързване към материалното. Все още сме единствено егоистични и алчни консуматори, които не осъзнават, че ограбват себе си и унищожават своя личен дом, планетата.

Родените през 2000-та година идват на Земята с задача.
Посланията на предпоследната цифра в годината на раждането
Тя се свързва с силата на груповата (национална, фамилна или професионална) карма и най-важните цели на душата в тази сфера.

Ако предпослeдната цифра е:
0 – Душата в настоящото прераждане няма да има съществени тествания, натрупала е задоволително опит и единствено от избора и свободната и воля зависи до каква степен и по какъв начин ще се заеме със своето духовно развиване и себепознание, като употребява за това позицията и мястото си като член от по-голямата общественост. Привързана е към общността, групата, колектива и фамилията. Понякога мъчно се оправя с тестването на свободното време или усамотението.
1 – В този живот би трябвало да преоткриете себе си и същинското си Аз. Вие сте моторът на новото, само че би трябвало да балансирате своята упоритост, его, горделивост и неумението да разбирате другите. Понякога самотата може да бъде тестване, само че и богатство. Дори и да сте персона, изявен експерт или създател, водач, лидер, вие сте единствено част от Цялото, за което би трябвало да работите. Вашата задача е да бъдете модернист и да водите другите след себе си. Възможно е обаче те да прибират плодовете от труда и концепциите ви.
2 – Като предпоследна цифра в датата на раждане припомня, че където и да сте, постоянно би трябвало да сте центърът, балансьорът, оня, който реализира синхрон и естетика както в фамилията и приятелския кръг, по този начин и на работното място. Възможно е постоянно да се постанова да вършиме избор сред спорни дела. Може да бъдете отдушник за непознатите стресове. Подходяща специалност за вас е тази, в която можете да помагате, да подтиквате хората да опознаят себе си.
3 – Вашата задача е да бъдете медиатор, проводник на хрумвания, полезности, информация и да пресявате скъпото от това, което подвежда и манипулира. С това са свързани и най-сериозните ви тествания в областта на професионалната ви активност, както и в фамилията и измежду близкото ви обграждане. Трябва да научите урока за разликата сред човешката и Божествената истина. Изисква се да останете правилни на себе си, само че и да бъдете гъвкави и отворени за измененията.
4 – Кoгато душата избира вибрацията на това число като параметри за отработване на груповата си карма, част от задачата й е да гради на разнообразни равнища, да изпипва нещата в елементи, да обръща внимание на детайлностите, да се оправя с компликациите и тестванията, които да трансформира в скъп и потребен опит-основа. Групата, колективът, фамилията не постоянно ще бъдат признателни за това, което сте дали от себе си и е допустимо постоянно да страдате поради желанието си да извършите на различен положително, в случай че не спазвате правилото за непоисканата помощ.
5 – Родените с предпоследна цифра в годината на раждането под вибрацията на 5, отработват групова карма посредством многочислените промени, през които минава животът им в областта на работата, персоналния живот и в фамилията. Понякога това са непредвидени или неочаквани обрати, честа промяна на работа, разлъка с близки хора, доста пътувания и контакти с хора от чужбина. Посланието на тази цифра в тяхната дата на раждане е да бъдат гъвкави, да не се привързват към удобството на рутината, да одобряват и отдават информацията, знанието и опита, с цел да не престават напред.
6 – Кармичните послания на предпоследната цифра с вибрацията на Венера се свързват с харизматичните персони, които постоянно са водачите в своята работа, другарски кръг или фамилна среда. Те притеглят вниманието и могат да сплотяват хората, от време на време са необикновено ловки и прикрити манипулатори, които употребяват другите за реализиране на личните си цели. В настоящото прераждане отработват кармата си към сродните души, които са от близкото им обграждане. Понякога работата заменя същинското им семейство или претърпяват любовни разочарования, проблеми с майчинството, бащинството или основаването на поколение.
7 – Групата на душите, избрали вибрацията на 7 като предпоследна цифра в годината на раждането си, имат капацитет и могат да изявят себе си на професионалното занятие. Те търсят истината за себе си и би трябвало да намерят баланс сред упоритостта за кариера и изява и това, което в действителност желае душата. Понякога работохолизмът, възприятието за отговорност, стремежът да се потвърждават още веднъж и още веднъж, ги лишава от време за себе си, подкопава здравето и до известна степен ги прави студени, отчуждени и неудовлетворени. Тези хора би трябвало да не подценяват своите същински потребности и да не се трансформират в роботи. Голямото прелъщение са опциите, които се откриват пред тях и опцията да печелят още по-добре, само че за сметка на персоналния живот и здравето.
8 – Това е групата на материалистите и практиците, на хората, които могат да ръководят силата на парите и богатствата. Кармичният урок за това потомство е обвързван с полезностите и осъзнаването на същински стойностното и непреходното. Прекаленият материализъм и блян към бляскав, блестящ живот и кариера, която обезпечава бързи високи приходи, има много висока цена, която неизбежно се заплаща. Предпоследната цифра в годината на раждането с вибрацията на 8 припомня, че парите, материалната сигурност, кариерата са най-сериозното тестване. Те не трябва да са цел, а основа и за духовно развиване и себепознание.
9 – Родените под вибрацията на 9 като предпоследна цифра в датата на раждане са от поколението, което в действителност може да промени света. Повечето са мъдри души, умишлено избрали да се върнат на Земята в този интервал. Призванието им е да работят за световни и хуманни дела. Обикновено демонстрират мъдрост, имат развита вътрешен глас и духовни способности, които би трябвало да развиват и ползват рационално и за задачите на общността.

Последната цифра в годината на раждането носи информация в кои сфери човек би трябвало да уравновесява карма и къде може да натрупа нови енергийни задължения, тъй като най-често ще среща компликации или ще има проблеми. Това е житейският му „ лайтмотив “.

Откъс от последната книга на Нина Ничева „ Матрицата на кармата ”

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР