Космически взрив от емоции, много изненади, грандиозен спектакъл... Нещо невиждано

...
Космически взрив от емоции, много изненади, грандиозен спектакъл... Нещо невиждано
Коментари Харесай

Раева: Семейството е моята крепост

Космически гърмеж от страсти, доста изненади, величествен театър... Нещо невиждано чака всички почитатели на художествената гимнастика по време на бенефиса на ансамбъла, Невяна Владинова и Катрин Тасева на 16 декември в София. 

Само това издаде президентът на федерацията Илиана Раева, която беше специфичен посетител в предаването " Тази неделя ". 

" Много е прочувствено всичко. Всички сме завладени от това, което следва. Ще бъде един величествен театър. Ще бъде нещо, което не е виждано на нашите ширини. Не мога да издам. Тези, които ще дойдат да се сбогуват с този тим, Невяна Владинова, Катрин Тасева, Ели Бинева и Теодора Александрова, ще преживеят едни неповторими минути. Ще бъде най-големият подарък, който ще получат предколедно от тези девойки - музика онлайн, по необикновен метод ще бъдат показани нашите девойки, ще си напомним великите моменти ", загатна Раева и добави:

" По целия свят тези девойки ги обожават. Светът ги аплодираше, имаше необикновено мощни мнения - освен от българските публицисти. Много изненади сме подготвили. Ще има посетители от чужбина. Подготвяме нещо, което заслужава този популярен тим, Неви, Кати, Ели и Теодора. Искам тези девойки да излязат не през парадната, а през златната, диамантената врата. Те ще носят това велико нещо, което сътвориха. Колко българи накараха да се усещат горди?! Те са един обществен феномен. Където и да отида - по улицата, в магазин, хората с такова благополучие ме прегръщат, поздравяват ме. Това е доста велико нещо, което те и целият екип сътвориха. Очаква ви галактически гърмеж от страсти! Това е сънят на девойките, на всички нас, на всички вас. Успяхме този златен орден, който толкоз дълги години го чакахме, да е във витрината на България ".

Момичетата от ансамбъла - Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова, ще сложат завършек на своите кариери, откакто завоюваха златния орден от олимпийските игри в Токио. В " Арена Армеец " на 16 декември за последно пред аудитория своите съчетания ще показват и самостоятелните гимнастички Невяна Владинова и Катрин Тасева, а специфични посетители ще бъдат грациите, които също бяха част от ансамбъла - Елена Бинева и Теодора Александрова.

Българският отбор съумя да завоюва още един сребърен и два бронзови медала в многобоя от международни шампионати в интервала 2017-2021 година Раева разкри, че е видяла нещо особено в девойките, подбрани от треньора Весела Димитрова, още в първото показано комбиниране.

" Когато ги събрахме и Весела Димитрова ги пое, ние се подготвяхме за олимпийските игри в Рио де Жанейро. Когато се върнахме и видях съчетанието, направено от нея, по какъв начин го играят, ме побиха тръпки. Първата ми мисъл беше, че подобен тим не сме имали. Те бяха допрени. Те бяха специфични. Те бяха определени. Те са комбиниране на извънреден темперамент, огромен гений, мощен темперамент, надарени гимнастички. Те съумяха да изградят необикновен тим, мощен дух, който сме го възпитавали в залата ", съобщи Раева.

Тя сподели, че след края на кариерата на девойките ще продължи да им оказва помощ с каквото е нужно и се гордее, че са съумели да изградят мощни характери, с помощта на спорта.

" Спортът на високо равнище дава изключителни благоприятни условия във всяко едно отношение. До 20 години си опознал целия свят, срещнал си се с толкоз разнообразни хора, преодолял си болката. Животът е наслада и болежка. Преминаваш през такава мелница, въртоп, катарзиси. Това са главните неща, които построяват една персона. Момичетата нищо не са изгубили, а единствено са спечелили. Навремето всички бяха привикнали, че сме афектирани и разплакани. Вижте ги тези девойки и предходните от Рио - те сияят, щастливи са. Аз съм човек, който в никакъв случай няма да допусне те по този начин да си заминат. Имам проекти и за тях. Искам тези девойки да са устроени прелестно в живота - да имат своите жилища, своята кола, работа, която да им носи благополучие. Искам да се усещат осъществени и мощни в живота. Постигаме го и съм доста щастлива ", безапелационна е Раева.

Преди дни тя и брачният партньор ѝ - някогашният футболист и сегашен мажоритарен притежател на " Левски " Наско Сираков, отпразнуваха 38 години от сватбата си.

" Не съм сядала да проучвам по какъв начин " Да " -то е към момента " Да ". Предполагам това е с помощта на пътя, който изминахме дружно, на всичко хубаво и неприятно, на триумфите ни в персонален проект, невероятните моменти, които сме претърпели дружно. Връзката в спорта е доста огромна. На мен ми се наложи да съживявам художествената гимнастика, на него му се наложи да възкресява " Левски ". Съдбите ни някак си са преплетени по доста необикновен метод - и като мъж и жена, и като експерти ", разкри Раева.

Двамата се радват на две дъщери - Славея и Виолета, и към този момент на три внучки.

" Семейството е най-важното нещо в моя живот. Семейството е моята цитадела. Винаги съм усещала голяма поддръжка от страна на Наско, на моите две дъщери, на цялото семейство. Щастлива съм, че става все по-голямо и по-голямо. Вече имаме три внучки, на които доста се радваме - Илиана, Емили и Асияна ", каза президентът на Българската федерация по художествена гимнастика.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР