Космическата агенция НАСА пусна актуализация на услугата за 3D визуализация

...
Космическата агенция НАСА пусна актуализация на услугата за 3D визуализация
Коментари Харесай

НАСА актуализира услугата за виртуално пътуване в Космоса

Космическата организация НАСА пусна актуализация на услугата за 3D визуализация Eyes on the Solar System, която ви разрешава да въртите галактически обекти и да ги сравнявате посредством смяна на ъгли и осветяване. Сега можете да разгледате освен детайлите на далечните небесни тела, само че и тяхната вероятност, построена съгласно математически калкулации.

Последната версия на Eyes on the Solar System ви разрешава да участвате в интерактивни пътувания, в това число полета на Voyager или идната задача Artemis 1, която е планувана да пътува до лунната орбита. Общо в базата данни на услугата са налични 126 галактически задачи за интервала от 1949 до 2049 година Можете или да наблюдавате положението на слънчевата система и придвижването на обектите в нея в действително време, или да изберете съответна дата и час от даден интервал.

„ Красотата на новия Eyes on the Solar System е, че провокира пристрастеност за проучване. Просто се нуждаете от интернет връзка, устройство с уеб браузър и щипка любознание “, споделя Джейсън Крейг, производител на софтуерния инструмент за 3D изображения в лабораторията за реактивни мотори на НАСА. Вижте повече.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР