Кошмарна вечер за френския шампион Пари Сен Жермен. Двете големи

...
Кошмарна вечер за френския шампион Пари Сен Жермен. Двете големи
Коментари Харесай

Кошмар за "Пари Сен Жермен": Мбапе и Неймар се контузиха

Кошмарна вечер за френския първенец " Пари Сен Жермен ". Двете огромни звезди в състава на Томас Тухел - Неймар и Мбапе, се контузиха в другарски мачове, освен това единствено седмица преди конфликта с " Ливърпул " в Шампионската лига.

Бразилия победи Камерун с 1:0 в контрола, само че почналият като титуляр Неймар получи разтежение и бе сменен наложително още в 6-ата минута на мача, игран в Милтън Кийнс, Англия.
Снимка: Getty Images
Франция също се наложи с минималното 1:0 над Уругвай. Новината от дуела на " Стад дьо Франс " в Париж обаче бе контузията на Килиан Мбапе.

В 30-ата минута бързоногият нападател бе изведен самичък против вратаря на " Ла Селесте " Мартин Кампаня и опита да го финтира. Стражът мазета топката с крайник, след което препъна Мбапе, който падна неприятно на рамото си. Звездата на " петлите " опита да продължи мача, само че в последна сметка се наложи да напусна терена прибързано.
Снимка: Getty Images
Неймар и Мбапе следва да преминат медицински прегледи, само че има съществени подозрения, че Килиан е с извадено рамо. Това сигурно би му попречило да вземе присъединяване против " Ливърпул ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР