Кортни Кардашиян все още не е споделила снимки на новороденото

...
Кортни Кардашиян все още не е споделила снимки на новороденото
Коментари Харесай

Причините на Кортни Кардашиян да държи бебето далеч от общественото внимание, разкрити от експерт

Кортни Кардашиян към момента не е споделила фотоси на новороденото си дете, а специалистите разкриха какво е подготвила риалити звездата за почитателите.

44-годишната роди на 1 ноември, посрещайки първото си дете със брачна половинка Травис Баркър и още един брат на трите си деца - Мейсън, Пенелопе и Рейнг - с някогашния си сътрудник Скот Дисик. Откакто роди, Къртни остана значително надалеч от публичното внимание и не показа изображение на бебето си с почитателите си в обществените медии, макар че фамилията й непрекъснато е в очите на обществеността.

Въпреки това, както означават както почитатели, по този начин и специалисти, Къртни в никакъв случай не е обичала да живее живота си под светлината на прожекторите и неотдавна изрази желанието си за усамотение, изключително на фона на скорошната си омраза със сестра Ким Кардашиян. PR стратегът Лора Пъркес ни сподели: „ Къртни беше доста вокална за това да живее отвън светлината на прожекторите, което постоянно беше в центъра на враждите със сестрите й по време на фотосите на Keepi...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР