Кортежът на Байдън от 85 автомобила е христоматиен пример за

...
Кортежът на Байдън от 85 автомобила е христоматиен пример за
Коментари Харесай

Байдън с кортеж от 85 автомобила, критикуват го, че не е еко

Кортежът на Байдън от 85 автомобила е христоматиен образец за двуличие от страна на " лимузинните либерали ", съобщи коментаторът на Фокс Нюз Лиза Бът. Все отново в границите на срещата и последвалата я климатична конференция са били обсъждани в действителност значими въпроси, засягащи климатичните промени на планетата. 

" Републиканската партия се е трансформирала в партия на американските служащи, а демократите - в партия на елита. Климатичният въпрос за следващ път сподели това ", означи журналистката. 

Бът също даде образец представителя на щата Ню Йорк Александър Окасио-Кортез, който нелегално е паркирал своята Tesla за 59 000 $ покрай магазина Whole Foods, както и посланикът на Съединени американски щати за климата Джон Кери, който лети единствено с частни самолети.

Ако демократите в действителност се интересуваха от нездравословните излъчвания, те биха се оповестили в поддръжка на газа и нуклеарната енергетика, счита още водещата. Но тези проблеми тях не ги интересуват, те не се интересуват от нездравословните излъчвания. Всичко, което ги вълнува, е да демонстрират какъв брой са добродушни по отношение на другите " лимузинни либерали ". 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР