Коронавирусните ограничения се оказаха изключително доходоносни за козметичните хирурзи, които

...
Коронавирусните ограничения се оказаха изключително доходоносни за козметичните хирурзи, които
Коментари Харесай

Защо ботоксът се върна на мода

Коронавирусните ограничавания се оказаха извънредно доходоносни за козметичните хирурзи, които станаха доста търсени по време на пандемията за корекции на лицето и тялото. 

Честите видеоконференции по време на самоизолирането станали причина хората да изпитват по-голямо незадоволство от външния си тип, написа вестник „ Ню Йорк Таймс ”, представен от БГНЕС. 

Според статистиката, измежду най-предпочитаните процедури през последните месеци са лифтинг на лицето, обтягане на брадичката и прибиране на корема. „ Никога не съм правил толкоз доста лифтинг през лятото, както през тази година “, споделя доктор Даян Алекзандър - еластичен хирург в Атланта, Съединени американски щати. 

В интервала от 18 май, когато клиниката ѝ още веднъж е отворила порти за козметична хирургия, до края на юли тя е направила 251 процедури. Пациентите се оплаквали най-често, че „ наподобяват извънредно ”. 

Според нея, светът, в който живеем, е извънредно чудноват: „ Всички са обезпокоени от световната рецесия, стопанската система се срутва, само че все пак хората ги занимава главно въпроса дали се усещат добре в кожата си “, добавя лекарят. 

Пациентите споделят, че заради неналичието на опция за пътешестване, те просто са решили заделените за развлечения средства да бъдат вложени в разкрасителни процедури.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР