Коронавирусът върлува из цял цвят от повече от година. Притеснителното

...
Коронавирусът върлува из цял цвят от повече от година. Притеснителното
Коментари Харесай

За да се отървете от храчките, са ви необходими само тези две съставки

Коронавирусът върлува из цялостен цвят от повече от година. Притеснителното е, че в този момент към този момент навлизаме и в сезона на настинките, грипа и другите вирусни инфекции.

Обикновената простуда е вирусна зараза, засягаща гърлото, носа, синусите и горните дихателни пътища. В резултат от протичащия инфекциозен развой в тях се натрупва слуз, която основава сериозен дискомфорт.

Въпреки че нормално признаците отшумяват в границите на 1-2 седмици, те могат да бъдат много изтощителни. Например синузитът, който е инфектиране на тъканта, покриваща синусите, постоянно се оказва много твърдоглав и мъчителен, написа jenata.blitz.bg

Най-честите признаци на простуда включват главоболие, кашлица, отмалялост, гъста слуз от носа, главоболие и тресчица.

Фармацевтичните медикаменти нормално потушават всички тези признаци, само че казусът е, че използването им постоянно е придружена с необятен набор от странични резултати.

Но за разлика от тях естествените лекове в огромната си част не провокират несъразмерни странични резултати. Приложението им предизвиква втечняването на слузта, подтиква отделянето на храчките и по едно и също време с това се бори с вирусите и инфекциите.

Е, оказа се, че има магическа примес, която се подготвя единствено от две съставки, и която ще ви избави от храчките.

За да се отървете от храчките, са ви нужни следните две съставки:
ябълков оцет - 1/2 л
джинджифил - парче с дължина 10-15 см

Приготвяне на домашния лек
Настържете джинджифила и по-късно да го поставете в стъклен съд, след което прибавете ябълковия оцет, тъй че да го покрие изцяло. След това затворете буркана и оставете на стайна температура за 10 дни, като разбърквате понякога.

Употреба
Вдишайте от аромата на сместа в продължение на няколко минути. За да е по-ефективна процедурата, покрийте главата си с забрадка.

След това намокрете памучна забрадка с получената течност. Сложете компреса на шията си и останете с него една нощ. Повторете процедурата в продължение на пет поредни дни.
Друг метод да употребявате джинджифил за облекчение на признаците на синузит е да сварите корена и да вдишате парата, като авансово покриете главата си с забрадка.

Независимо от това на кой способ ще се спрете, вие ще съумеете да се избавите от настинката единствено в границите на няколко дни.

Преди да употребявате каквото и да било национално лекарство, не забравяйте да се консултирате с Вашия доктор!

Важно:
Статията е с осведомителен темперамент и предоставената в нея информация не може да замести медицинските препоръки, диагнозата на експерт или професионална здравна помощ. Ако имате здравословни проблеми, неотложно се свържете с доктор и не прилагайте самолечение!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР