Коронавирусът се отрази пагубно на почти всички индустрии. Филмовата не

...
Коронавирусът се отрази пагубно на почти всички индустрии. Филмовата не
Коментари Харесай

Киното и коронавируса: ще видят ли новите филми бял свят?

Коронавирусът се отрази пагубно на съвсем всички промишлености. Филмовата не е изключение – стотици филми отложиха министър председателите си, с цел да се съобразят с ограниченията за сигурност и да избегнат скупчването на хора в киносалоните. По същата причина съвсем всички кинофестивали бяха отсрочени или откриха своето онлайн проявяване. Излизането на доста продукции обаче към момента е под въпрос.

Актьорът и екипът му възобновиха в Рим фотосите на най-новия филм от поредицата " Мисията невъзможна ". Те бяха прекратени през март поради пандемията, само че още веднъж стартираха тази седмица. Фенове споделят в обществените мрежи, че дребен площад в италианската столица е затворен поради продукцията. Седмата серия от поредицата би трябвало да излезе през ноември следващата година, а осмата – през 2022 година, в случай че не се наложат нови отлагания.

Не такава е ориста на " ", чиито фотоси стопираха, откакто при започване на септември филмовото студио " Уорнър брос ", което продуцира кино лентата, разгласи, че член на продукцията е дал позитивна проба за ковид, само че не уточни името му. Според изданията " Венити феър " и " Холивуд рипортър " това е Робърт Патинсън. Очаква се фотосите да приключат до края на годината, а филмът да излезе през 2022 година, а не през октомври 2021, както беше планувано.

Американската компания Warner Bros. отсрочи с година и премиерата на " " –  дългоочакваната акомодация на романа на Франк Хърбърт. Отлагат се още министър председателите на " Черната вдовица ", " Жената знамение 1984 "  и най-новият филм от поредицата за, обичания разузнавач на генерации – " Смъртта може да изчака ".

Очаква се още филми да бъдат отсрочени поради всеобщото затваряне на киносалони. Cineworld разгласи, че краткотрайно ще затвори всичките си обекти в Съединени американски щати и Англия поради неудовлетворяващите резултати от новите прожекции.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР