"Коронавирусът е като руска рулетка - и млади хора починаха.

...
"Коронавирусът е като руска рулетка - и млади хора починаха.
Коментари Харесай

Алерголог сравни заразата със смъртоносна игра

"Коронавирусът е като съветска рулетка - и младежи починаха. Деца изгубиха борбата с вируса в България ", установи в изявление за Българска национална телевизия доцент Мария Стаевска, алерголог в "Александровска " болница.

Изненадана съм, че толкоз се спекулира за имунизациите. Изненадана съм и, че хора, които не са способени проучват научни и медицински изследвания, съобщи тя.

Ваксината ще помогне. Нямаме огромен избор - да си стоим у дома, да си разрушим бизнесите и обществения живот, или да прекарваме и да умрат доста хора, или да се имунизираме, сподели още Стаевска.

"Алергичните реакции при имунизациите са 1 на 1 000 000. Главоболието е най-честия признак на всяко лекарство. Може да се получи зачервяване и сърбеж към зоната на имунизацията. Може да има и леко покачване на телесната температура - естествена реакция на организма ", разкри доцент Стаевска.

"Човек може да се болести, в случай че е имунизиран, тъй като не са построил задоволителен имунитет - това са към 5% от хората ", разяснява алергологът.

"В най-хубавия случай имунизацията ще ни работи за дълъг интервал. Най-лошият е да би трябвало да се имунизираме всяка година като против грип ", разкри специалистът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР