Корнелия Нинова постигна резултат, на който дори Ким Чен Ун

...
Корнелия Нинова постигна резултат, на който дори Ким Чен Ун
Коментари Харесай

Сравниха Нинова с Ким Чен Ун

„ Корнелия Нинова реализира резултат, на който даже Ким Чен Ун може да завиди. Тя сподели, че управлява освен партията, само че и структурите “. Оригиналният коментар даде общественият антрополог Харалан Александров в предаването „ Беновска пита ” на Канал 3. Повод бяха първите по рода си вътрешни избори за водач на Българска социалистическа партия, които Нинова завоюва с рекордния резултат от 81,5%. Основният й конкурент Кирил Добрев взе 14,9% от гласовете.

„ Тези избори са доказателство за това, че от този миг нататък сътрудниците от Българска социалистическа партия не могат да си отворят устата за едни национални избори “, поддържа Александров социоложката доцент Татяна Буруджиева.

„ Аз бях уверен още при започване на карантината, че Нинова ще завоюва, тъй като никой различен от нейните съперници няма да може да върви на никое място, с цел да пропагандира, а тя можеше да се възползва от всичкия си разполагаем запас “, посочи и политологът доцент Стойчо Стойчев.

И тримата бяха безапелационни, че президентът Румен Радев няма да повежда вътрешнопартийна гражданска война, с цел да изземе функционалностите на Нинова, а по-скоро двамата ще се опитат да нападат премиерския пост и този на президента обединени, защото е видно, че Нинова е окупирала всички партийни структури на „ левицата “, с цел да работят в нейна изгода.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР