Корите на този плод са изключително богати на антиоксиданти, които

...
Корите на този плод са изключително богати на антиоксиданти, които
Коментари Харесай

Този Плод Е Малък, Но Прави Чудеса С Красотата И Здравето Ни!

Корите на този плод са извънредно богати на антиоксиданти, които борят болесттите на сърдечносъдовата система.

2.Извънредно богати са на витамин С
Корите от нар са извънредно богати на витамин С, който е неразделна част от здравословния хранителен режим. Подпомага храносмилателната система. Ползите от този витамин за здравето в действителност са доста. Можем да стартираме от това, че укрепва имунната система и сърдечния мускул, също така предотвратява пренатални здравни затруднения. Същият витамин е и чудесно средство против бръчки и не на последно място – намалява доста възможностите за поява наочни заболявания. Корите от нар съдържат задоволително количество витамин С, че да обновят напълно организма ви.

3. Подпомага храносмилателната система
Корите от нар са в положение да унищожат нездравословните кафези, намиращи се в храносмилателния тракт. Именно заради тази причина те биват посочени като идеално средство за лекуване на салмонела, диария, язви на жлъчката и разнообразни форми колит.

4. Ефективна форма за филтриране
Корите от нар са изключителни във връзка с цялостния детокс на организма. За да си приготвите чай от кори от нар, са ви нужни 20 елементи вода и 1 част сушени кори от плода. Корите се слагат в празна чаша и се заливат с гореща вода. 10 гр. сушени кори от нар са задоволителни за една чаша чай от 200 мл. Покрийте съда и го оставете да престои 25-30 минути. След това пийте чая, без да прецеждате, написа framar.bg.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР