Копърът е един от най-ранните и пълен с витаминни продукти

...
Копърът е един от най-ранните и пълен с витаминни продукти
Коментари Харесай

Грижи за копъра за свежа и добра продукция

Копърът е един от най-ранните и цялостен с витаминни артикули на нашата софра. Всяка ранна пролетна зеленина има доста удобен резултат върху организма, изключително след зимния сезон.
Въпреки това, с цел да получите добра годишна продукция от копър, би трябвало добре да се грижите за него. Тогава тази прясна зеленина ще бъде задоволителна освен за консумация, само че и за заледяване, сушене и консервиране.
 С тази тор за домати и краставици ще имате годишна продукция както в никакъв случай до момента! С тази тор за домати и краставици ще имате годишна продукция както в никакъв случай до момента!
Има редица естествени и индустриални торове, само че след такова поддържане краставиците и доматите раждат, както в никакъв случай до момента. За него мо...
Преди да засеете семената, наторете земята, планувана за сеитба на копъра. Направете го най-добре през есента. Разпределете тора или компоста върху имота и го прекопайте.
Ако в градината се е появил самопосял се копър, целесъобразно е да го оставите, единствено да го отстраните там, където пречи на растежа на други култури. Този копър ще образува красиви чадъри, даже по-добри от тези, засяти в градината. Те се употребяват за консервиране.
Киселинността на почвата за засяване на копър в идеалния случай би трябвало да бъде неутрална с рН 6-7. Посейте семената от копър на добре осветено място. Не е належащо да накисвате семената преди сеитба.
За да имате свеж копър непрекъснато, сейте семената на всеки 2-3 седмици. Преди появяването на първите издънки, не поливайте с доста вода, с цел да не се образува коричка.
 Излейте това върху корените и ще имате най-вкусните домати и краставици Излейте това върху корените и ще имате най-вкусните домати и краставици
Винаги ли изхвърляте незабавно водата, в която сте сварили яйцата си? Ако е по този начин, ще разберете, че това е огромна загуба, тъй като се оказва...
Правилните грижи за копъра ще ви разрешат да се радвате на тази ароматна и потребна фалшификация през целия сезон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР