Копърът е един от най-ранните и пълен с витаминни продукти

Копърът е един от най-ранните и пълен с витаминни продукти ...

Грижи за копъра за свежа и добра продукция

Копърът е един от най-ранните и пълен с витаминни продукти на нашата трапеза. Всяка ранна пролетна зеленина има много благоприятен ефект върху организма, особено след зимния сезон.
Въпреки това, за да получите добра реколта от копър, трябва добре да се грижите за него. Тогава тази прясна зеленина ще бъде достатъчна не само за консумация, но и за замразяване, сушене и консервиране.

С тази тор за домати и краставици ще имате реколта както никога досега! С тази тор за домати и краставици ще имате реколта както никога досега!
Има редица естествени и индустриални торове, но след такова подхранване краставиците и доматите раждат, както никога досега. За него мо...
Преди да засеете семената, наторете земята, предвидена за сеитба на копъра. Направете го най-добре през есента. Разпределете тора или компоста върху парцела и го прекопайте.
Ако в градината се е появил самопосял се копър, препоръчително е да го оставите, само да го отстраните там, където пречи на растежа на други култури. Този копър ще образува красиви чадъри, дори по-добри от тези, засяти в градината. Те се използват за консервиране.
Киселинността на почвата за засяване на копър в идеалния случай трябва да бъде неутрална с рН 6-7. Посейте семената от копър на добре осветено място. Не е необходимо да накисвате семената преди сеитба.
За да имате пресен копър постоянно, сейте семената на всеки 2-3 седмици. Преди появата на първите издънки, не поливайте с много вода, за да не се образува коричка.

Излейте това върху корените и ще имате най-вкусните домати и краставици Излейте това върху корените и ще имате най-вкусните домати и краставици
Винаги ли изхвърляте веднага водата, в която сте сварили яйцата си? Ако е така, ще разберете, че това е голяма загуба, защото се оказва...
Правилните грижи за копъра ще ви позволят да се радвате на тази ароматна и полезна подправка през целия сезон.

Източник: actualno.com