Координационен съвет по туризъм свиква в Бургас вицепремиерът Валери Симеонов.

...
Координационен съвет по туризъм свиква в Бургас вицепремиерът Валери Симеонов.
Коментари Харесай

Симеонов оповестява резултатите от проверките по заведенията в Слънчев бряг

Координационен съвет по туризъм привиква в Бургас вицепремиерът Валери Симеонов. На съвещанието ще бъдат оповестени резултатите от инспекциите в Слънчев бряг през миналите дни. Предупреждението за тях беше отправено още преди месец, оповестява Българска национална телевизия.

След като в поради високи децибели беше затворена една дискотека, други увеселителни заведения в централната алея понижиха звука. Измерванията в откритите плажни заведения демонстрират неведнъж превишаване на нормите за звук. Съвместни екипи на полиция, Национална агенция за приходите, Агенцията за храните, Регионалната здравна ревизия и Инспекцията по труда откриха още нарушавания на финансовата дисциплинираност.

От Национална агенция за приходите са установени фискални нарушавания и издаване на неистинен касови бонове, както и разлика в наличните пари и фискалната памет на касовите апарати. Имало е и нови случаи на съществуване на храни с неразбираем генезис и такива с изтекла отминалост. Регистрирани са нарушени условия за пожарна сигурност, както и липса на здравни книжки и трудови контракти. Проверките обаче провокират недоволството на гостите в най-големият ни морски курорт.

От двете заведения - " Оксижен " и " Бедруум " опровергаха тази информация, като се позоваха на протоколите от инспекцията. През уикенда Валери Симеонов беше освиркан от личния състав и клиентите на дискотека " Оксижен " в курорта. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР