„Конвой-Уорлд, водещ производител и търговска фирма, за продукти за бита

...
„Конвой-Уорлд, водещ производител и търговска фирма, за продукти за бита
Коментари Харесай

„Конвой-Уорлд“ АД инвестира в Soft1 ERP Series 5 за своята дигитална трансформация

„ Конвой-Уорлд ", водещ производител и комерсиална компания, за артикули за бита и извънреден представител за България на редица одобрени търговски марки на европейски производители, избра цялостното ERP решение на (част от Olympia Group), с цел да усъвършенства своите бизнес интервенции и да стартира цифровата си промяна.

Със своята отличителна функционалност и подсъзнателен потребителски интерфейс, решението Soft1 Series 5 оказва помощ на „ Конвой-Уорлд " да свърже всичките си финансови, индустриални и търговски процеси в една платформа за бизнес промяна.

Soft1 ERP Series 5 разрешава на „ Конвой-Уорлд " да осъществя настояща оптимизация на ресурсите посредством персонализирана подсистема за тяхното прогнозиране и обмисляне. Освен това системата обезпечава изцяло безпроблемен и прецизен трансфер на данни сред отделите, онлайн следене на поръчки и инвентаризации на артикули, както и ръководена от KPI оценка на човешките запаси.

С помощта на облачна технология от последващо потомство, Soft1 Series 5 дава опция за достъп от всяко интелигентно устройство, когато и да е и от всяко място. По този метод тя разрешава на висшия мениджмънт на „ Конвой-Уорлд " да извършва дейно всички ежедневни задания, без ограничавания или потребност от системи на трети страни, което води до по-бърз, по-интелигентен и по-ефективен от позиция на разноските действен модел.

Soft1 ERP Series 5 освобождава „ Конвой-Уорлд " от огромни вложения и отнемащи време задания по поддръжката, като по този метод способства за забележителното понижаване на нужната ИТ инфраструктура и оперативните разноски.

„ Решението за въвеждане на продукта Soft1 е взето на база на съществено изследване за вероятните системи. „ Конвой-Уорлд " показва високата си оценка от плана по внедряване и поддръжка на Soft1, осъществен посредством извънредно професионалното отношение от страна на екипа на SoftOne Technologies. ", споделя Петя Ковачева, заместител общоприет шеф на „ Конвой-Уорлд ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР