Концерт с благотворителна кауза организират Швейцарско-българската културна асоциация и Обществен

...
Концерт с благотворителна кауза организират Швейцарско-българската културна асоциация и Обществен
Коментари Харесай

Концерт за нов роял за музикалното училище в Стара Загора

Концерт с благотворителна идея провеждат Швейцарско-българската културна асоциация и Обществен дарителски фонд - Стара Загора, за закупуване на нов роял за Националното учебно заведение за музикални и театрални изкуства (НУМСИ) “Христина Морфова”. Ежедневните уроци, концерти и постоянни изпити се организират на роял, който към този момент не предстои на ремонт и учебното заведение има незабавна потребност от нов инструмент.
В концерта „ Вечер на младите гении “ дружно с надарените възпитаници от НУМСИ ще вземат участие и Давиде Галаси и Роберта Баньоло. Галаси италиански оперен артист и композитор на електронна музика. Завършил е консерваторията „ Джузепе Верди” в Милано. Изнасял е концерти в Рим, Париж, Лондон, Ню Йорк и Токио. Баньоло е известна от предаването „ Швейцария търси талант” и е концертирала по огромни европейски подиуми. Концертът ще е комбинация от класическа и поп музика.
Швейцарско-българската асоциация е основана в поддръжка на млади гении, а Обществен дарителски фонд - Стара Загора, развива дарителството на локално равнище.
Билети за благотворителния концерт, който ще бъде на 12 април, петък, в залата на операта, могат да се купят на касите на Държавна опера - Стара Загора, в музикалното учебно заведение и в офиса на Обществения дарителски фонд на
ул. „ Граф Игнатиев” 14. Дарения се събират и по банкова сметка на фонда:
IBAN: BG57 FINV 9150 10BG N05T 02
BIC: FINVBGSF
Основание: подаяние роял.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР