Земеделски производители от различни сектори проведоха среща с кандидати за

...
Земеделски производители от различни сектори проведоха среща с кандидати за
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС ще възстанови навременните и справедливи субсидии на земеделските производители

Земеделски производители от разнообразни браншове организираха среща с претенденти за народни представители от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в Стара Загора. В нея участваха Десислава Танева – някогашен министър на земеделието, Георги Костов – някогашен неин заместител, претендентите за народни представители от Старозагорски изборен регион: Маноил Манев, Антон Тонев, доктор Красимир Пейчев, Николай Николов и общинският началник на ГЕРБ Мартин Мартинов.
 
" Най-спешните дейности, които ще предприемем, в случай че спечелим доверието на хората, с цел да образуваме устойчиво държавно управление, е да възстановим навременните и обективни дотации на земеделските производители. Ще бъдат продължени всички принадлежности за държавна поддръжка, по които има известия " – съобщи Десислава Танева, която е и лидер на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в Сливенски изборен регион.
 
Тя напомни, че по време на ръководствата на ГЕРБ забавяния в изплащането на средствата не е имало, а в този момент производителите чакат по няколко месеца за дадена активност. Обвързаната поддръжка за произвеждане на плодове и зеленчуци още не е платена. Вече втора година не е отворен Стратегическият проект за развиване на селските региони.
 
" Втората неотложна стъпка, която ще предприемем, е да понижим бюджетите от непроизводствени екосхеми и да пренасочим парите към индустриални площи и животни. Трябва да завишим ставката на всички, които създават " – заяви някогашният министър на земеделието.
 
Кандидатите за народни представители оповестиха, че ГЕРБ – Съюз на демократичните сили ще упорства за равнопоставеност на европейския пазар във връзка с българските аграрни производители.
 
За ГЕРБ – Съюз на демократичните сили на изборите за членове на Европейския парламент и за народни представители на 9 юни гласувайте с № 22!
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР