Концернът PSA разработва новите си модели в съответствие с изискванията

...
Концернът PSA разработва новите си модели в съответствие с изискванията
Коментари Харесай

Peugeot и Citroën ще се пробват в Щатите

Концернът PSA създава новите си модели в сходство с условията на регулациите в Съединените щати, разкрива Лари Доминик, изпълнителен шеф на северноамериканското поделение на групата, пред Auto Guide. Признанието може да се счита за несъмнено удостоверение на слуха, че французите замислят завръщане на американския пазар, което се ускори след покупката на Opel.

По думите на Доминик PSA има 10-годишен проект за адаптиране на гамата съм потребностите и условията на щатските клиенти. Концернът към този момент разгласи, че ще стартира приложението Free2Move за телефони с операционни системи iOS and Android, което разрешава на потребителите да съпоставят цените на различни транспортни решения като Zipcar, TravelCar or Car2Go. Услугата е лимитирана в региона на Сиатъл, само че на по-късен стадий ще стане налична за цялата територия на Щатите.

Втората фаза в тактиката на PSA планува стартирането на услуга да споделено потребление на коли. Заедно с Free2Move тя ще помогне на французите да си сформират ясна картина за желанията на американците, което би трябвало да спести затрудненията и разноските, съпътстващи метода "проба-грешка ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР