Концептуалният модел Hyundai Santa Cruz беше показан на широката публика преди

...
Концептуалният модел Hyundai Santa Cruz беше
показан на широката публика преди
Коментари Харесай

Hyundai подготвя пикап на базата на концепта Santa Cruz – видео

Концептуалният модел Hyundai Santa Cruz беше показан на необятната аудитория преди четири години и оттогава насам почитателите на марката чакат неговото серийно превъплъщение. Според вътрешна информация в компанията не са изоставили работата по този си план, като серийното осъществяване ще има различен дизайн от този на концепта. Той ще бъде по-уникален и нападателен и с “повече характер ”. Дори освен това – твърди се, че работата по дизайна на колата е вече завършена.

Информацията е много неразбираема, само че прави впечатление, че за разлика от нормалната практика да се лишава от яркостта на концептуалните разработки в серийното им осъществяване, тук от Hyundai подхождат едва ли не революционно – с възобновяване на дизайна и правенето му още по-ярък отколкото при концепта. Очаква се обаче и в новото решение да бъде запазен нетипичното за пикап обтекаемо купе.

Смята се че пикапът Santa Cruz може да бъде развит въз основата на кросовъра Creta с използването на неговите мотори и задвижване. Не е изключено на някои пазари на марката колата да се предлага с по-мощни мотори – да вземем за пример двулитровият с мощ 166 к.с. и 2,4-литровия елемент с мощност 183 к.с.



За датата на появяването на пикапа на пазара не се приказва, само че съгласно някои анализатори това може да се чака през 2020-а година. Машината е разчитана за по-млади и с активен метод на живот купувачи на възраст до 30 години, което ще се отрази в по-благоприятна цена калота.

Интересът към пикапите със самоносеща конструкция пораства на пазара. Подобен автомобил приготвя да вземем за пример Dacia на базата на кросовъра си Duster. Анализаторите чакат повишение на пазарния интерес към сходни, нескъпи автомобили комфортни за хора с активен начин на живот.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР