Концепцията за създаване на проевропейско и антикризисно управление практически вече

...
Концепцията за създаване на проевропейско и антикризисно управление практически вече
Коментари Харесай

Тома Биков: Концепцията за проевропейско и антикризисно управление вече е изпразнена от съдържание

Концепцията за основаване на проевропейско и антикризисно ръководство на практика към този момент е изпразнена от наличие. Това мнение изрази пред NOVA News депутатът от ГЕРБ Тома Биков.
Прочетете още
" Стигнахме до един предстоящ резултат и в това няма нищо учудващо. През последната година и половина бяха положени всевъзможни старания да стигнем до тази борба, която унищожи изцяло политическия разговор. и резултатът е, че ние не можем да създаден даже избор за ръководител на Народно събрание ", акцентира той. 

По думите му през втория ден на Народното събрание има и позитивна наклонност. „ Различните политически сили започнаха да си приказват, да се пробват да влязат в ситуацията на отсрещната страна. Надявам се този развой да продължи и през петъчния ден, с цел да можем да стартираме работата на Народно събрание. Оттам нататък, дай Боже, да има вероятност за по-трайна стабилизация на политическия живот и на политическата система ”.

„ Със сигурност механически би могло да стартира някаква активност на Народно събрание и без ръководител.  Доверявам се на специалистите по Конституционно право. Но това не взема решение огромния въпрос – дълбоката причина за този резултат. Имаме проблем с политическия разговор и естественото действие на българската политическа система. Докато той не бъде решен, до момента в който всеки не направи своята жертва в името на това да работят институциите и да не се разпадне парламентарната народна власт – може да се самозалъгваме с избрани правила, само че няма да сме решили казуса в неговата дълбочина ”, безапелационен е Биков.

Според депутатът от ГЕРБ концепцията за основаване на проевропейско и антикризисно ръководство на практика е изпразнена от наличие. „ 48-ото Народно събрание няма междинен вид. То не може да сформира държавно управление в неговия естествен тип, или най-малко обичайно общопризнат тип. Според мен 48-ото Народно събрание или няма изобщо да сформира кабинет, или би могло да сформира държавно управление на националното единодушие или на националното избавление, което да стартира да взема решение огромните въпроси пред българското общество ”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР