Контактната група на Европейския съюз и страните от Латинска Америка

...
Контактната група на Европейския съюз и страните от Латинска Америка
Коментари Харесай

Хуманитарната помощ за Венецуела остава блокирана

Контактната група на Европейския съюз и страните от Латинска Америка се събира през днешния ден в уругвайската столица Монтевидео, с цел да търси решение за рецесията във Венецуела. Сформирането на групата беше оповестено на срещата на външните министри от Евросъюза предходната седмица в Букурещ.

Хуманитарната помощ за венецуелците все не може да стигне страната. На моста, който свързва Венецуела с Колумбия, правилните на Мадуро военни разположиха цистерни и контейнери и отхвърлят да позволен камионите с храни и медикаменти.

Съветникът на Белия дом по национална сигурност Джон Болтън съобщи, че Вашингтон ще вдигне глобите от висшите военни, които поддържат опозиционния водач Хуан Гуайдо.
Хуан Гуайдо: Работим по незабавен Национален проект за ограничение на филантропичната рецесия в страната и задействане на незабавна здравна помощ.
За социалистическото държавно управление в Каракас, обаче, филантропична рецесия в страната няма.

НИКОЛАС МАДУРО, президент: Венецуела не може да понесе сходно подправено заричане за филантропична помощ. Венецуелците би трябвало да работят, да създават, да развиват стопанската система. Ние не сме просяци.
За този година плануваната хиперинфлация във Венецуела е от 10 милиона %.

Организация на обединените нации прикани филантропичната помощ да не се политизира.

 Венецуелската войска блокира филантропична помощ Венецуелската войска блокира филантропична помощ
Венецуелската войска е блокирала мост на границата с Колумбия, с цел да спре предстоящата интернационална филантропична помощ за Венецуела.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР