Консумацията на горещ чай през зимата помага не само за

...
Консумацията на горещ чай през зимата помага не само за
Коментари Харесай

Не си помисляйте да изхвърляте чаените торбички, много са полезни!

Консумацията на парещ чай през зимата оказва помощ освен за укрепването на имунната система и предпазването на индивида от грип и простудни болести, само че също по този начин има редица други свойства. Не изхвърляйте чаените торбички, а ги рециклирайте по няколко лесни метода.

За да върнете блясъка на тъмните дървени подове, прибавете 1 чаена торбичка (или няколко супени лъжици) черен чай към водата, с която миете пода и почистете по нормалния метод.
 Знаете ли за какво професионалните готвачи поставят забрадка под капака на тенджерата? Знаете ли за какво професионалните готвачи поставят забрадка под капака на тенджерата?
Готвенето на ориз звучи лесна задача, само че не е напълно по този начин, защото има тънкости в постигане на съвършената му консистенция – да...

По същия метод черният чай може да се употребява и за дървени мебели. Сложете в разпръсквач 1 чаена чаша студена вода и торбичка черен чай и разклатете шишето. Напръскайте нечистото място с разтвора и минете със суха забрадка.

За разчистване на огледала и прозорци използвайте разводнен с вода черен чай.

С пакетчета черен чай също може да полирате среброто. Разтъркайте непосредствено върху нечистото място.

За да предотвратите образуването на неприятни миризми в хладилника сложете 1-2 торбички чай, които да всмукват миризмата. Същият способ може да употребявате и при чанти, които желаете да ароматизирате.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР