Конспирации, нали така?! Психотерор – това е тероризиране на човек

...
Конспирации, нали така?! Психотерор – това е тероризиране на човек
Коментари Харесай

Чували ли сте за Операторите на човешкото съзнание?

 Конспирации, нали по този начин?!

Психотерор – това е тероризиране на човек (социални групи) благодарение на психотронни средства, което разрешава на пси-операторите да останат ненаказани.

Тормозът и основаването на заболявания … несанкционирани от обещано лице за смяна на неговата памет, мислене, полезности, прочувствени, духовни сфери на живот, навлизане в персоналния съкровен живот, интервенция в работата, кражба на информация, отнемане от средства за прехранване и благосъстоятелност, изнудване, заплашване, закани и доста други.

Това е набор от ограничения, осъществявани от проведена група благодарение на торсионни, електромагнитни, звукови генератори и друго особено съоръжение за бързо или постепенно заличаване на съответно лице посредством отдалечено заличаване на здравето му, причиняване на имуществени вреди, дискриминация на личността, отнемане от жилище и занаят.

Психотронните опити – това са мъчения с торсионни генератори.

Повечето хора мощно подценяват заплахата от този тип оръжие. Но притежаването му дава просто неограничени благоприятни условия. С него можете да отнемете живота на човек, да го доведете до самоубийство или полуда.

В същото време  нищо не може да бъде потвърдено. Престъпниците остават ненаказани. Колко необясними случаи на изгубване на хора, заличаване на паметта в изцяло здрав човек се случват все по-често.

Спомнете си тази най-проста и в това време гениална скица за ръководство на всички хора – човешкото схващане има необятен диапазон на усещане, актуалната просвета има способността благодарение на компютър и програмен продукт да ограничи този диапазон на усещане и да го рационализира, блокирайки или заглушавайки избрани области за някои хора и назад, увеличение или прибавяне на същите тези благоприятни условия за други.

Ако прехвърлим това в мравуняка за по-лесно разбиране, тогава химията на мравката-царица блокира усещането на мравката работничка до равнището на разбиране на нейната функционалност да построява мравуняк и да получава храна за целия мравуняк.

Възприятията на мравката-боец стават такива, че тя може единствено да пази или да нападна. На хората им става все по-трудно. Има общ набор на усещане, който е блокиран за безусловно всички. Освен това към този момент влизат в действие групови или частни способи за блокиране или противоположното – отключване на усещането.

Днес технологиите разрешават да се програмират човеци по подобен метод, че да е невероятно да се наблюдава намесата във усещането на човек по външни признаци. Принципите на програмиране са много фини и комплицирани.

Отнеха свободата на хората, само че го направиха по този начин, че той даже не знае за това. Манипулирането на усещането е надзор над разума…

Конспирации, нали по този начин?!

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР