Консорциумът „Си Ен Ес - София Тикетинг Систем“ е класиран

...
Консорциумът „Си Ен Ес - София Тикетинг Систем“ е класиран
Коментари Харесай

Тикет системата ще струва на столичани 73 млн. лева

Консорциумът „ Си Ен Ес - София Тикетинг Систем “ е класиран преди всичко и е определен за реализатор на публичната поръчка за създаване на билет системата за публичния превоз в София, заяви ЦГМ.

Консорциумът е получил 100 точки по изброените в поръчката индикатори и е оповестил най-ниската цена за осъществяване – 73 248 150 лв. без Данък добавена стойност.

Консорциумът сплотява фирмите “Компютърнет Сървисиз “ ООД и „ Асис Електроник Ве Билишим Системлери “ Аноним Ширкети “ и „ Тикси “ АД. Подизпълнител е „ Макстел “ ООД.

Съгласно изискванията на публичната поръчка консорциумът би трябвало да построи новата билет система в границите на 24 месеца като се планува въвеждане в употреба на повече от 15 000 устройства, на над 1 350 изцяло оборудвани транспортни средства от 4 вида превоз, монтаж на съоръжение в 11 депа, 52 метростанции, над 80 търговски обекта, интеграция на съществуващите системи, образованието на 3 000 чиновници на ЦГМ и транспортните оператори. Тук влиза и Центърът за видеонаблюдение.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР