Конкурсът Евровизия ще се проведе през 2021-а, обещават организаторите на

...
Конкурсът Евровизия ще се проведе през 2021-а, обещават организаторите на
Коментари Харесай

Ще има ли Евровизия 2021-а

Конкурсът Евровизия ще се организира през 2021-а, дават обещание уредниците на най-голямата музикална конкуренция в света. За да се случи следащото издание, през миналите летни месеци те са създали четири вероятни сюжета. Окончателното решение за провеждането на Евровизия 2021 обаче ще бъде взето в първите месеци на новата година.

В средата на септември Европейският съюз за радио и телевизия и трите национални малките екрани на Нидерландия оповестиха като най-желан сюжет естественото осъществяване на състезанието в зала “Rotterdam Ahoy ”.

Това би се случило по добре познатия досега метод – с аудитория в залата и 3 огромни състезания вечери, където присъединяване ще вземат представителите на всяка страна. Реализирането на този сюжет обаче зависи от основаването на надеждни проби, които да подсигуряват сигурността на публиката и участващите делегации.

Според анализатори по-възможни са сюжетите за провеждането на състезанието в нехарактерен за него формат. Един от евентуалните способи да се случи събитието е въвеждането на съблюдаване на обществена отдалеченост за аудитория, както и намаляването на потенциала на залата.

Организаторите обмислят и опцията при рестрикции на пътуванията в Европа, някои от артистите на Евровизия 2021 да изпълнят песните от личната си страна.

В най-лошия вид – при влошена епидемиологична конюнктура в международен мащаб и неспособност за пътешестване на всички актьори, те да показват песните си от особено готови студиа в страната си. Този вид ще бъде тестван на Детска Евровизия 2020, която ще се състои в Полша през ноември. Виктория, която сега е нашият представител в Евровизия, разяснява: “Радвам се, че състезанието ще се организира през 2021-а даже и в тези условия. Организаторите са изправени пред огромни компликации, само че съм сигурна, че ще вземат най-хубавото решение. Ние продължаваме да работим интензивно и се надявам, че ще създадем още по-добра ария, с която България да се показа почтено. ” 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР