"Конкретно кой организира истерията в Сливен ще кажат службите. Ние

...
"Конкретно кой организира истерията в Сливен ще кажат службите. Ние
Коментари Харесай

Министър Вълчев разкри истинската цел на истерията в Сливен

"Конкретно кой провежда нервността в Сливен ще кажат службите. Ние това, което следим от месеци, са проведените митинги против в началото Стратегията за детето, по-късно се пробваха да натрупат тематики.

На пръв взор задачите на тези хора са благовидни - отбрана на правата на родителите, консервативни полезности, право на родителите да вземат решение бъдещето на децата си ", сподели в студиото на "Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия министърът на образованието и науката Красимир Вълчев.

Той изясни, че сега те си служат с откровени неистини, операции, измислици. По негови наблюдения в ромските общности най-лесно се основава суматоха.

"Става въпрос за офанзива, в това число против просветителната система. Ние вършим доста старания децата да вървят постоянно на учебно заведение, освен да бъдат записани. Записването се оказа елементарно, по-трудно е да ги накараме постоянно да вървят на учебно заведение ", сподели министърът на образованието.

Според него има опити да се натрупват тематики - като няма Стратегия за детето би трябвало да се постави друга тематика в тази ситуация продажбата на деца или отнемането им от родителите. По мнението му някой употребява по най-груб метод страхът на хората.

"От страна на уредниците това е целенасочена офанзива за основаване на ужас, струпване на дестабилизационни чувства ".
Красимир Вълчев изясни, че това, което са създали учителите е било вярно. Те са освободили децата и са успокоили родителите. Министърът сподели, че учителите могат да противодействат единствено като приказват с родителите.

Само девет учители са кандидатствали по програмата "Мотивирани учители ", разгласи просветният министър, макар че спомагателните средства бяха увеличени от 300 на 500 лв..Тази преподаватели трябваше да преподават в региони с проблематични деца.

Вълчев сподели още, че ще се забави главната писта на преподаване по математика, защото не остава време за извършения и затвърждаване на материала от учениците.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР