Конфликтът между САЩ и Huawei изглежда получи ново развитие. Китайският

...
Конфликтът между САЩ и Huawei изглежда получи ново развитие. Китайският
Коментари Харесай

Huawei обвини FedEx в пренасочване на фирмени документи към САЩ

Конфликтът сред Съединени американски щати и Huawei наподобява получи ново развиване. Китайският производител упрекна FedEx в пренасочване на два пакета с фирмени документи , предопределени за Китай. FedEx е трансферирал документите от Виетнам не към Китай, а към Съединени американски щати.



Reuters заяви, че и двата пренасочени пакета, изпратени към Съединени американски щати, не съдържат каквато и да било информация за нови технологии. Това са били само комерсиални документи. Huawei от своя страна даде нужните данни за придвижването на палетите с документите.

Прессекретарят на Huawei съобщи, че това вероятно е измама, която подкопава доверието в тази куриерска услуга. Китайският софтуерен колос съобщи, че ще преразгледа своята логистична политика. И още, Huawei е изпратил публична тъжба против FedEx в пощенските регулаторни органи на Китай.

Представител на FedEx заяви, че въпросните пакети са пренасочени по простъпка и отхвърли каквото и да било присъединяване на държавното управление на Съединени американски щати в случая.

Всички пазарни и финансови анализатори разясняват, че напрежението се ускорява и Huawei към този момент съществено се възмущава от глобите на Съединени американски щати.

Конфликтът явно се задълбочава, а през днешния ден разбрахме, че операционната система на Huawei може да има друго име. Днес се появи информация, че Huawei е подал поръчки към Европейското патентно ведомство за ново име на своята фирмена операционна система. Предложни са разновидностите Huawei Ark OS, Huawei Ark, Ark и Ark OS.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР