Компанията зад основните ни средства за комуникация, приемането на политически,

...
Компанията зад основните ни средства за комуникация, приемането на политически,
Коментари Харесай

10 Не!Ща от Мета-бъдещето

Компанията зад главните ни средства за връзка, приемането на политически, здравни, религиозни и венерически идеологии, стартирането на безсмислени story-та от деня и откриването, че в родината е цялостно с дами, които изкарват нелоши пари от това да се снимат по гащи в курорти, смени своето име. Фейсбук към този момент е благосъстоятелност не на себе си, а на Meta, където още са Instagram, WhatsApp и още цяла сюрия по-малко познати работи. И конкуренцията от Microsoft анонсираха, че ще вършат своя си метавселена, което значи, че и Мъск ще се включи, тъй като той е заедно Петко с мъжете и на всяка гозба мерудия.

Анонсът за бъдещето на корпорациите е основаването на софтуерни паралелни вселени, което окрили футуристите, изплаши традиционалистите и озадачи всички естествени хора. И шестимата.

Ето какво чакаме ние от цялата тая дандания. Ето какво с-Мета-ме, че следва:

1. Всички ще сме срещу да бъдем все по-зависими от технологиите и да им доверяваме за и от себе си. Личната ни цялост ще бъде застрашена. Но въпреки това, несъмнено ще има доста хубави джаджи на погашение без рента за първата година и няма да се сдържим.

2. Правосъдната система ще се смени. Ето, карате си колата, някой ви засича, слизате да се псувате. Но вие сте в Мета-вселената, всеки може да види обстановката и просто няма потребност от свада. Изчаквате 5 минути и който има повече лайкове и позитивни реакции, печели.

3. Записването на бази данни с всичко, ще бъде ужасно потребно. Къде сте били, какво сте споделили, с кого сте говорили, какво сте си мислили. Всичко ще бъде точно записано с прецизен час, локация и детайлности. Това ще се употребява като VAR във футбола и постоянно ще можем да проверим по кое време сме изпаднали в житейска засада.

4. Човек ще може да изкарва пари, до момента в който спи, в случай че разреши в сънищата му да се излъчват рекламни банери.

5. Хората, които не употребяват изключително мозъците си, ще могат да отдават сървърно пространство и да поддържат cloud-услуги. Вместо да летите в облаците и да прахосвате времето си, ще може да споделяте облачните си кухини с компании и крайни консуматори и да изкарвате пари, безусловно до момента в който тъпеете.

6. Освен биологичен и обществен пол, ще би трябвало да си пишем и виртуален. Вероятно ще е комбиниране от това какъв slot за SSD имате

7. Ако те блокират за 30 дни за прилагане на цинична дума в Мета-вселената, влизаш и в същински затвор в живия живот..

8. Ще измислят молекулярни 3D принтери, които ще могат да създават атоми и молекули на всевъзможни неща. И ще можеш да си поръчваш храна, мебели и опиати, а те непосредствено ще ти печатят, с цел да не излизаш на открито, най-малко до момента в който отмине Делта Ултра Про Макс Лайт разновидността на китайския вирус.

9. Няма да се организират избори повече. Дори електронното гласоподаване ще е назадничаво. Директно в действително време ще се пресмята известността на една или друга партия и държавните управления ще се сменят по пет дневно по отношение на какво мисли електоратът.

10. Сеирджиите към този момент няма да имат потребност от телефони, с които да записват нечии беди за обществената мрежа, вместо да оказват помощ. Така няма да са им заети ръцете и да имат опрощение да не оказват помощ на закъсалия. Или пък умерено ще могат да си онанират над непознатото злощастие най-малко.

 

Автор : Самуил Петканов,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР