Компанията Tesla на Илън Мъск се споразумя с една от

...
Компанията Tesla на Илън Мъск се споразумя с една от
Коментари Харесай

Tesla започва продажбите на слънчеви панели и батерии в супермаркетите

Компанията Tesla на Илън Мъск се споразумя с една от най-големите търговски мрежи американски супермаркети Home Depot. Сега в 800 от всичките 2200 магазина ще се продава продукцията на Tesla: слънчевите покриви и домашните акумулаторни акумулатори.
Към месец юли, всеки от тези магазини ще има обособен щанд, посредством който ще се продават продуктите на Tesla: обособени слънчеви панели, слънчевите покриви и инсталациите Powerwall. В част от тези щандове ще бъдат сложени специфични стендове с интерактивни демонстрации.

По този метод Tesla ще разпространява концепцията за енергонезависимия дом. С появяването на слънчевите покриви, домовете стават самостоятелни от електрическите мрежи и е напълно разумно започването на всеобщите продажби на сходни домашни устройства. Home Depot е доста известна комерсиална мрежа в Съединени американски щати с добре развита логистика и се чака слънчевите артикули на Tesla да станат доста известни.

Сега Tesla предлага своите слънчеви панели и покриви в автомобилните магазини, което обгръща прекомерно дребна публика. Част от слънчевия бизнес на Tesla се обезпечава от закупената от Мъск компания SolarCity, която употребява търговски представители. Продажбите на слънчеви панели, покриви и акумулатори посредством супермаркетите е напълно нова концепция и се чака тя да усили продажбите и надлежно, да понижи цените на слънчевите артикули.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР