Компанията Samsung лансира един иновативен продукт, който определено привлече вниманието

...
Компанията Samsung лансира един иновативен продукт, който определено привлече вниманието
Коментари Харесай

Необичайният и безсрамно забавен нов проектор на Samsung

Компанията Samsung стартира един новаторски артикул, който несъмнено притегли вниманието ни, и за който ще ви разкажем в този момент. Става дума за устройството The Freestyle - един завладяващ нов преносим проектор с тегло от единствено 830 грама и с неповторим дизайн в жанр " moving-light ".

Белият проектор с цилиндрична форма е позициониран на стойка вид " люлка ", която разрешава 180-градусово завъртане с благоприятни условия за автоматизирано нивелиране и автоматизирано фокусиране. Така можете да прожектирате на всички места, даже и на тавана. The Freestyle има опция за автоматизирана конфигурация на картината към всяка повърхнина, без значение от ъгъла, като обезпечава съвършено и съразмерно изображение.

Предлагайки резолюция 1080p и светлинен поток 550 лумена, The Freestyle може да проектира самобитен екран с размери от 30 до 100 инча. Устройството разполага и с 360-градусов вграден високоговорител, както и с микрофон, имащ за цел да приема командите от гласовият помощник Bixby.

`Необичайният

Потребителите могат също по този начин да управляват проектора благодарение на включеното в комплекта дистанционно управление или посредством приложението Samsung Smart Тhings - непосредствено от смарт телефона. Що се отнася до технологията на самата джаджа, то Freestyle работи с операционната система Tizen 6.5.

Любопитно е още, че устройството поддържа всички Smart TV функционалности и приложения, познати от тв приемниците на Samsung, в това число Netflix и Prime Video. Има и микро HDMI порт за външна връзка, а наличието на мобилните устройства с Android и iOS може безпроблемно да се споделя към проектора. За да предложи оптималната подвижност и еластичност, The Freestyle е съчетаем с външни акумулатори, които поддържат стандартите USB-PD и 50W/20V.
За благополучие можете да включите Freestyle към битовата ел. мрежа
От аксесоарите, включени в комплекта, интерес съставлява така наречен дифузионен похлупак на обектива, предопределен да се употребява с режима на прожекторите „ околна среда “ или „ ambient mode “. Когато е задействан, създава автоматизирани светлинни резултати за въодушевление, синхронизирани с вашата музика.
`Необичайният

С други думи, компактното ново устройство на Samsung комбинира в едно най-хубавите благоприятни условия на проектор, образован високоговорител за първокласен саунд и амбиентно осветяване, което елементарно може да се превърнe и в дискотечно.

Това, което е забавно да се означи, освен това не на последно място е, че компактното устройство The Freestyle е супер елементарно портативно, прожектира кристална Full HD картина на всевъзможни повърхности (не се изисква специфичен екран) и на процедура се явява нещо като " джобен " 100-инчов тв приемник със тон като в кино и с още разнородни благоприятни условия за занимания.

А в този момент можете да поръчате авансово The Freestyle с защитен калъф и саунд бар HW-A450 на цената на проектора. Научете повече в партньорската мрежа на Samsung или посетете https://www.samsung.com/bg/projectors/the-freestyle/the-freestyle-sp-lsp3blaxxh/
`Необичайният

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР