Компанията Resideo Technologies, водещ световен доставчик на продукти и решения

...
Компанията Resideo Technologies, водещ световен доставчик на продукти и решения
Коментари Харесай

Resideo смая европейския пазар с нови аларми за топлина и дим за дома

Компанията Resideo Technologies, водещ международен снабдител на артикули и решения в региона на домашния комфорт, разгласи, че новата гама Honeywell Home R200 аларми за топлота, пушек и комбинирани аларми към този момент е необятно налична в цяла Европа.

Усъвършенстваните стандарти за сигурност и новите разпореждания (особено във връзка с инсталирането на димни аларми) доста понижиха следствията от домашни пожари, само че неизправната електрическа апаратура, готвенето без контрол и пушенето, най-честите аргументи за пожар в домашни условия, остават. Правителствата на Европейския Съюз и Обединеното кралство предлагат потреблението на огнеупорни материали, уреди и мебели в домовете; защото те генерират доста по-малко пушек в съпоставяне със общоприетите материали, което води до по-дълго задействане на детекторите за пушек.
-->
Използването на аларми за топлота, пушек или комбинирани аларми, може да защищити освен персоналните движимости, само че и по-важно, може да избави животи и да понижи здравословните проблеми, породени от пушек или огън.

В България рисковете от отравяне с въглероден оксид (CO) към момента не са добре познати. CO е газ без цвят, усет и аромат и най-често се получава при ненапълно изгаряне на материали, съдържащи въглерод. Някои хора го назовават " спокоен палач ", тъй като е на практика неоткриваем от хората. Алармите за въглероден оксид могат да обезпечат успокоение, засичайки заплахата, която не можете да видите с очите си.



Наличието на тревога може да обезпечи сигурност и комфорт за дома, офиса и други закрити пространства.

Новата гама Honeywell Home R200 аларми за топлота, пушек, CO и комбинирани аларми, е подобаваща приложение в множеството жилищни среди и заменя предходното портфолио от XSeries. Продуктите оказват помощ на професионалните монтажници и потребителите да защитят най-важното в дома, като оферират:
Изпитана и тествана надеждност, с всички европейски и характерни за страната документи.Допълнително успокоение: сега това е единствената тревога за топлота, пушек, и комбинирана тревога на пазара, при която цялостното портфолио – което включва продукта R200C2 за въглероден диоксид (CO2) – се предлага с 10-годишен експлоатационен живот и 10-годишна общоприета гаранция.По-добро известяван на крайния консуматор посредством взаимосвързани аларми, които могат да задействат по едно и също време аларми за топлота, пушек и CO.Няма потребност да се купува обособен радиомодул, с цел да се свържат устройствата посред им, защото решенията на Resideo към този момент имат вграден радиомодул.
Освен това притежателите на жилища могат да бъдат спокойни, че елегантния и съвременен дизайн, ще пасне на естетиката на домашния им фон.

Разширената продуктова гама R200 и нарасналата й наличност в Европа идват откакто Resideo показа монитора за въглероден диоксид (CO2) R200C2-A в Западна Европа по-рано тази година. Като част от разширеното предложение, R200C2-E към този момент се предлага в шест източноевропейски страни.

Гелу Олтеану, началник продажби за Honeywell HOME в Resideo за Румъния и България, обрисува значимостта на разширението на гамата допълнително страни. „ Една от полезностите на компанията ни грижата за клиентите и стремежът да разберем техните потребности. Чрез разширение на продуктовата гама и на наличността допълнително европейски страни, можем да допринесем за това повече монтажници да оказват помощ на клиентите си да защитят това, което е най-важно ", споделя Олтеану.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР