Компанията подчертава критичния недостиг на разработчици NVIDIA планира да стартира

...
Компанията подчертава критичния недостиг на разработчици NVIDIA планира да стартира
Коментари Харесай

NVIDIA ще издава сертификати на най-добрите експерти по генеративен AI

Компанията акцентира сериозния дефицит на разработчици
NVIDIA възнамерява да започва стратегия за професионално узаконяване в региона на генеративния изкуствен интелект, с цел да помогне на разработчиците да потвърдят своята подготвеност и да изградят репутацията си.

В публично известие компанията акцентира сериозния дефицит на разработчици на генеративен AI и нуждата от възстановяване на техните умения. Със стартирането на стратегия за професионално узаконяване компанията има за цел да помогне на разработчиците да потвърдят експертните си знания и умения в тази област.

" Генеративният изкуствен интелект се трансформира в сериозна област на благоприятни условия, от която държавните управления, организациите и промишленостите по света се стремят да се възползват ", съобщи създателят и основен изпълнителен шеф на NVIDIA Дженсън Хуанг.

Програмата за узаконяване ще бъде показана на тазгодишната конференция за разработчици NVIDIA GTC, която ще се концентрира върху изкуствения разсъдък. Участниците в събитието ще имат достъп до целесъобразни материали, с цел да се приготвят за изпита. Конференцията ще стартира в Сан Хосе, Съединени американски щати, на 18 март 2024 година и ще продължи до 21 март.

" Организациите във всички браншове би трябвало да развият схващане за тази изменяща света технология. Нашата цел е да подпомогнем развиването на работната мощ, да усъвършенстваме уменията на експертите и да дадем опция на хората да показват своите умения и да получат конкурентно преимущество на пазара на труда ", разяснява Грег Естес, вицепрезидент на стратегиите за разработчици в NVIDIA.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР