Компанията-пионер в мобилните разплащания Settle влиза на българския пазар. Чрез

...
Компанията-пионер в мобилните разплащания Settle влиза на българския пазар. Чрез
Коментари Харесай

Топ приложение за мобилни разплащания тръгна и у нас

Компанията-пионер в мобилните разплащания Settle влиза на българския пазар. Чрез новото приложение, което не изисква авансово зареждане на специфична сметка, потребителите ще могат незабавно и изцяло гратис да изпращат и получават пари, а фирмите ще могат да одобряват цифрови заплащания без нужда от спомагателни устройства.

България е третата страна, в която Settle Group открива свое посланичество, и следващ пазар в Европа, на който приложението Settle действа, трансформирайки го в най-голямата мрежа за мобилни разплащания в Европа. В България Settle Group оперира посредством сдружението Settle България, финансирано дружно с локални сътрудници.

„ Хората останаха у дома, а компаниите се нуждаят от нови способи да обслужват своите клиенти. Ние предоставяме принадлежности за улеснение на разплащанията, поръчките и обслужването на клиенти по безвреден метод в условия на епидемиологична конюнктура “, сподели Даниел Р. Дьодерлайн, основен изпълнителен шеф и създател на Settle Group.

С приложението Settle самостоятелни консуматори могат неотложно да изпращат, получават и ръководят пари от телефона си. А всеки бизнес има достъп до набор от решения за приемане на напълно мобилни заплащания във всяка една обстановка, без нужда от спомагателни устройства.

Settle е общоевропейска услуга за мобилни заплащания, от през днешния ден налична към този момент на 22 европейски пазара. За разлика от множеството мобилни портфейли и необанки, Settle разчита на локални партньорства за насърчаване на всеки обособен пазар. Технологиите, интервенциите, финансовото лицензиране и създаването на артикули се правят на централно равнище от Settle Group, основани в Осло, Норвегия. Settle България дава отговор за развиването на локалния пазар и ръководи дистрибуторските партньорства, с цел да доближи до допустимо най-вече консуматори и компании в страната.

„ Първото ни локално партньорство е с Management Financial Group. Тяхната мощна позиция като компания за финансови услуги и снабдител на заеми, освен в България, само че и в целия район, е огромно преимущество за Settle. Очакваме с неспокойствие да обявим и идващите сътрудници, които ще се причислят към нашата дистрибуторска мрежа. Settle е неповторим в своя партньорски модел, допускащ на огромни локални марки да се възползват от услугите за мобилни заплащания, без да се постанова да ги основават сами “, добави още Дьодерлайн.

„ Ние сме в непрекъснато търсене и идентифициране на потребни и комфортни високотехнологични решения и новаторски бизнес модели, които да прибавяме към непрекъснато еволюиращата финтех екосистема на Management Financial Group. С въвеждането на Settle в България, за следващ път се потвърждаваме като действителен развъдник за развиването на съвременни и интуитивни финансови артикули в интерес на хората, “ споделиха Неделчо Спасов и Станимир Василев, акционери в MFG.

„ Така нашите клиенти имат опцията да се възползват от все по-богат набор от услуги, които да създадат живота им по-приятен, по-лесен и с повече благоприятни условия, “ добави Антония Събева, основен изпълнителен шеф на MFG.

Без нужда от авансово зареждане на сметка

Досега изпращането на пари през мобилен телефон в България бе лимитирано до тези, които имат желание да основат нова банкова сметка и да я зареждат преди да извършат транзакция. Потребителите към този момент могат да смъкват приложението Settle, да свържат картата си или да употребяват пари, които са получили от различен. Няма потребност да трансферират и ‘затварят’ пари авансово, с цел да извършат заплащане. Не е належащо даже да основават или имат банкова сметка.

Достъп за всички

Settle не изисква от потребителите да имат банкова сметка, като те могат да се записват в границите на 30 секунди и да употребяват безвъзмезден профил в Settle, където да получават и държат средствата, изпратени до телефонния им номер. Ако към този момент имат банкова сметка, средствата могат да бъдат преведени по нея изцяло гратис. Със Settle могат да бъдат изпращани и получавани средства или да бъдат осъществявани разплащания към компании, без това да постанова дълъг и муден развой на идентификация.

Сигурно и персонализирано пространство в приложението Settle

Потребителите на приложението могат да се възползват от високото равнище на сигурност на Settle, което резервира поверителността на средствата и диалозите. В Settle средствата се съхраняват изцяло предпазени с високо равнище на криптиране и с регулация от норвежките органи за финансов контрол.

Възможности за развиване на бизнеса в условия на епидемиологична конюнктура

Settle дава на бизнеса голям брой услуги и благоприятни условия, както за plug-n-play, по този начин и за интегрирани решения за мобилни разплащания, без нужда от тежка администрация, без такси за регистрация или месечни абонаменти. Settle начислява само такса транзакция, когато бъде осъществена продажба. Плащанията, получени посредством Settle, се превеждат автоматизирано по сметката на съответната компания във всяка една българска банка.

Settle предлага на бизнеса разнообразни способи за разплащане, като да вземем за пример Settle Request и Settle Quick, давайки опция на фирмите да продават, да получават заплащания и да ръководят поръчки по безвреден метод по време на пандемия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР