Компанията отваря свободните си позиции в магазините в няколко града

...
Компанията отваря свободните си позиции в магазините в няколко града
Коментари Харесай

Lidl дава възможност за работа на украински граждани

Компанията отваря свободните си позиции в магазините в няколко града и логистичния си център в Равно поле
Lidl дава опция за работа на всички украински жители, получили краткотраен статут на протекция в страната. Компанията отваря за тях свободните си позиции в магазините в няколко града, както и в логистичния си център в с. Равно поле, София.

„ В тази извънредно тежка обстановка, в която се намират хората на Украйна, желаеме да помогнем навреме и по допустимо най-ефективния метод на всички, получили статут на краткотрайна протекция у нас. Вярваме, че опцията да стартират сигурна работа е значима стъпка, с която да им помогнем да се устроят в страната ни “, разяснява Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.

Украинските жители с краткотраен статут на протекция у нас могат да аплайват за свободните позиции в София, Пловдив, Асеновград, както и в градовете по Черноморието – Варна, Бургас, Несебър, Созопол, Поморие, Царево и Балчик. Те могат да стартират работа на позиции касиер-продавач (при положително равнище на български език), аранжор или посредник в складовата база в с. Равно поле.

Както всички чиновници на Лидл България, те ще разчитат на положително и несъмнено възнаграждение, както и на богат пакет от обществени придобивки. В допълнение Лидл България ще им обезпечи цялостна административна поддръжка за споразумяване на документите им за престой и работа, както и подпомагане при намиране на жилище. За първите 6 месеца от назначението им те ще получават финансова поддръжка за покриване разноските за наем. В предлагането на компанията е включен и интензивен курс по български език, който да им помогне да се приспособяват и да навлязат в работата.

Всички украински жители с краткотраен статут на протекция в страната могат да аплайват по улеснена процедура – онлайн на или на телефон 0878/917 942, където могат да получат и повече информация на украински език. Работното време на телефона е от понеделник до четвъртък, от 9:00 ч. до 18:00 ч.; и петък от 8:30 ч. до 15:00 ч.

 

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР